24.8.2016

FOTO: Drugoligašu napolnili mrežo

Nogometaši AŠK Bravo so dosegli 2. zaporedno zmago v sezoni 2016/17. Po NK Šenčur je na prvi domači tekmi, v predkolu pokala MNZ Ljubljana, padel še NK Dob. AŠK Bravo je s kar 5:3 premagal ekipo, ki igral v 2. SNL. Varovanci trenerja Krefta so bili zelo motivirani, tekma pa je bila zelo dinamična. Ekipa AŠK Bravo je bila od 8. minute dalje v prednosti najmanj dveh golov.

 

Člani, predkolo pokala MNZ Ljubljana,

AŠK Bravo – NK Roltek Dob 5:3 (3:1)

Fortin 3., Adamič 8., Frelih 24., Marinovič 50., Zajc 88.; Zupanc 33., Šušnjara 77., Nemanič 92.

 

Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.

 

Ekipa AŠK Bravo je od prve minute dalje napadla nasprotnika iz Doba in za povprečnega gledalca se je zdelo, da igra AŠK Bravo v višji ligi, ne pa NK Dob. Naši člani so odlično odprli srečanje in po hitrih golih kapetana Fortina in novinca Adamiča že v 8. minuti vodili z 2:0. Celoten 1. polčas so imeli domači pobudo in le-to kronali z novim zadetkom v 24. minuti. Gol je dosegel David Frelih. Gostje so do polčasa rezultat znižali na 3:1.

 

V 2. polčasu smo videli precejšnje število menjav, a prednost je ekipa AŠK Bravo še naprej povečevala. V 50. minuti je zadel Marinovič in bilo je že 4:1, Sicer so do konca tekme tudi gostje zadeli dvakrat, a je še 5. žogo v mrežo Dobljanov pospravil Aleš Zajc.

 

V nedeljo ekipo AŠK Bravo čaka 2. kolo 3. SNL-center, ko se bodo še enkrat predstavili pred domačim občinstvom. Tekmo, ki se bo začela v nedeljo ob 11:00 bodo igrali proti NK Kolpa.

 

Srečko Ferlež
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI