30.8.2016

Fantje U13 presenetili trenerja

Ob mladincih, kadetih in starejših dečkih, ki že pridno zbirajo nastope v novi tekmovalni sezoni, so s tekmami začeli tudi fantje ekip NK Bravo U14, U13 A in U13 B. Podobno kot na Olimpijadi v Riu, je naša ekipa vnovčila cel komplet rezultatov.
 
ekipa tekma rezultat
U14 Domžale - NK Bravo

7:0

U13 A

NK Bravo - NK Brinje 4:2

U13 B

NK Bravo - NK Zagorje

3:3

 

Izjave po tekmi:


Matej Škrbec, trener U13:

"Že zadnji vikend v avgustu smo prvenstvo začeli tudi z ekipo U13. Odigrali smo prvo domačo tekmo proti vedno neugodni ekipi iz Grosuplja. Vseeno pa smo bili na začetku rezultatsko presenetljivo zelo uspešni, kajti začeli smo z zmago. Zakaj presenetljivo? Nikakor ne zaradi individualnih kvalitet naših fantov, vendar zaradi odstotka prisotnosti na treningih, ki je bil v mesecu avgustu zelo pod povprečjem. Če nas je prisotnost na trenažnem procesu malce razočarala, pa smo bili pozitivno presenečeni nad željo, pristopom in motivacijo fantov, ki so odigrali prvo prvenstveno tekmo. Po zaostanku z 0:1 in 1:2 so dobro odreagirali in preobrnili potek tekme v svojo korist."

"Čestitke fantom za lep začetek prvenstva, vendar glede na videno na igrišču bo vseeno potrebno opraviti še ogromno dela na treningih, če bomo želeli napredovati v začrtani smeri. Hvala seveda tudi staršem in vsem ostalim za super navijanje."

"Naslednji teden pa nova zelo zahtevna tekma proti ekipi Ihan Domžale, kjer bo povsem nova tekma in bo zopet pokazala naše dosedanje delo. Se vidimo na treningu!"

Rok Cizej, trener U14:

"Ko se tekma zaključi s takšnim rezultatom, kot se je naša sobotna proti Domžalam, človek kar težko najde besede. V globje analize se ne bom spuščal. Pogledal bom posnetek tekme in v ponedeljek bomo, ko se bodo glave malo ohladile, skupaj s fanti šli čez dele igre, ki jih bomo morali do naslednje tekme popraviti, da bomo boljši kot smo bili v soboto. Kot trener prevzemam vso odgovornost za rezultat."


M.H.
Foto: Martin Rigler




 
ekipa tekma datum rezultat  
U19 NK Bravo - Olimpija 27.8., 17:00

0:1

podrobnosti

U17

NK Bravo - Olimpija 27.8., 15:00 0:0 podrobnosti

U15

Jadran Železničar - NK Bravo

27.8., 17:30

1:4

podrobnosti
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI