15.9.2016

Zavaruj se pri AS-u in prihrani!

Lansko tekmovalno sezono smo z Zavarovalnico Adriatic Slovenica sklenili dogovor o sodelovanju in tako ste tudi vi aktivno sodelovali pri sponzoriranju NK Bravo. V letošnji sezoni pa se je sodelovanje še poglobilo, saj imamo člani NK Bravo pri sklenitvi različnih zavarovanj dodatne popuste, mladi nogometaši pa dobijo dodaten popust v vrednosti 11,70 € pri sklenitvi zavarovanj AS. Poleg tega ima AS nekaj dobrih produktov namenjeni športnikom in tako nogometaši niste več rizična skupina.
 
Za tekmovalno sezono 2016/2017 Adriatic Slovenica ponuja nov Paket zdravje AS, ki vam poleg večletnega osnovnega nezgodnega zavarovanja (ŠNZ) omogoča tudi dodatne opcije, predvsem pa se po tem paketu lahko zavarujejo osebe od 1. do 26. leta. K osnovnemu nezgodnemu zavarovanju je mogoče dodati:

- dodatno dnevno zavarovalnino v višini 4€;
- dodatno zavarovanje za homeopatska zdravila do 30€ letne zavarovalne vsote;
- zavarovanje samoplačniških storitev v specialističnih ambulantah zaradi bolezni ali nezgode
- stroške fizioterapevtskih storitev v ambulantni obravnavi (to kar je bilo preteklo leto le v Paketu športnik. V primeru, da potrebujete storitev za katero je čakalna doba več kot 3 tedne npr. magnetno resonanco, boste po tej dodatni opciji opravičeni do pregleda v nekaj dnevih).

NK Bravo se je v sodelovanju s Skladom Sveta staršev odločil, da vsem članom mladinskega programa sofinancira zavarovanje v višini 11,70€ (kar je enako osnovni premiji nezgodnega zavarovanja v kombinacija A – lahko izberete zgolj to opcijo in ste s klubskim financiranjem nezgodno zavarovani), vi pa lahko izberete tudi katero od drugih kombinacij ter seveda dodatne opcije. Od končnega zneska, ki ga boste izbrali vam bo AS odštel znesek 11,70€, ki ga bo kril NK Bravo in vam za preostanek poslal položnico. Od zavarovalnice smo uspeli izpogajati 20% popust na vse premije, tako da je ponudba še toliko bolj ugodna.

To je zgolj nekaj odličnih ugodnosti, ki vam jih ponuja Zavarovalnica Adriatic Slovenica v sodelovanju z NK Bravo. Za vse podrobnosti in dodatne možnosti si poglejte DOPIS ZAVAROVANJA vsem članom in preverite, katero zavarovanje vam najbolj ustreza.

PRIJAVNICA – paket Zdravje AS.

NK Bravo
Foto: Rok Novak

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI