20.9.2016

FOTO: Tudi Gorica ni ustavila niza starejših dečkov

Konec tedna sta najstarejjši izmed mladinskih selekcij (U19 in U17) znova ostali brez prvenstvenih tekem, zato pa je bilo zanimivo na vseh preostalih tekmah ekip NK Bravo. Selekcija U15 je vpisala novo zmago, tokrat pomembno v gosteh proti Gorici. Slavili so tudi nekateri mlajši, eni na tekmo še čakajo.
 
ekipa nasprotnik rezultat več

U15

Gorica - NK Bravo

0:1 zapisnik tekme
U14 

NK Bravo - Komenda

1:0 zapisnik tekme
U13 A Interblock - NK Bravo / tekme na sporedu 21. septembra

U13 B

Dob - NK Bravo 3:1 zapisnik tekme

U12

Jevnica - NK Bravo

1:5 zapisnik tekme
U11 A Slovan - NK Bravo 0:13  

U11 B

NK Bravo - Domžale

   
U10

Brinje - NK Bravo

   
U9

 

   

U8

2. prvenstveni turnirček    


IZJAVE PO TEKMAH


Darjan Šuštar, trener U15 po tekmi z Gorico: "V Novi Gorici smo odigrali pravo, čvrsto prvenstveno tekmo. Nasprotnik kvaliteten, čvrst, dobro organiziran. Mi smo delovali dobro, najbolj pa me veseli, da smo se skozi tekmo dvigovali in ne obratno. Tekma je bila takšna, da je bilo priložnosti malo in na srečo smo našo izkoristili."

"Sicer smo bili po mojem mnenju boljši nasprotnik, vendar tekmovati v Novi Gorici je vedno težko, zato smo zmage toliko bolj veseli. Moje fante moram znova pohvaliti za pristop. Sicer vedno znova poudarjam, da je pristop eden od ključnih dejavnikov, vendar v nogometu ni mnogo samoumevnega. Mogoče edino to, da v kolikor začne ekipa preračunavati oziroma kalkulirati, potem kazen pride takoj. Mi zaenkrat tega ne dovoljujemo in vem, da bomo tako nadaljevali. Moramo pa dejansko biti na maksimalnih "obratih" ves čas, predvsem z vidika koncentracije. Če glava dela, potem delajo tudi pljuča in noge. V kolikor je nasprotno lahko pozabimo na uspeh."

"Mojim fantom čestitke, staršem pa hvala za podporo, ki pa upam da ne bo izginila v kolikor pridejo slabi trenutki in se žoga ne bo vrtela po našh željah....V soboto pa Olimpija...!"



Rok Cizelj, trener U14 po tekmi proti Komendi: "Po dinamičnem uvodu, ko nas je nasprotnik kar malo presenetil z agresivno igro, smo dokaj hitro vzpostavili ravnovesje in nadzor nad tekmo. Če lahko zapišem, da se počasi vse bolj vidi razumevanje igre v fazi obrambe in prevzemanje odgovornosti v tem pogledu, sem lahko manj zadovoljen nad številom priložnosti, ki smo si jih ustvarili. Nekako smo prišli do predložka a je zmanjkala pika na i. Kakor koli že, kot rečeno smo lahko zadovoljni s pristopom, sodelovanjem igralcev, nad tem, da si nasprotnik ni priigral resne priložnosti za dosego gola in na koncu tudi nat tem, da smo gol dosegli kljub temu, da smo po naivni potezi nekaj minut pred tem ostali z igralcem manj na igrišču."


M.H.
Foto: Martin Rigler

 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI