17.10.2016

FOTO/VIDEO: Znova vsi trije rezultati

Tako kot v zadnjem primeru, ko so zaigrali fantje U19, U17 in U15, smo tudi tokrat videli zmago, remi in poraz naših ekip. Mladinci so po odhodu Aleša Arnola z mesta glavnega trenerja proti Interblocku ostali brez danega in prejetega gola, kadeti nadaljujejo z učinkovito sezono, ekipa Darjana Šuštarja pa je zapravila svoje priložnosti in bila za to tudi kaznovana.
 
ekipa nasprotnik rezultat več
U19 

NK Bravo - Interblock

0:0

uradni zapisnik

U17

NK Bravo - Interblock

4:0 uradni zapisnik

U15

Bilje - Nk Bravo 2:1 uradni zapisnik


IZJAVE PO TEKMI:


Dejan Grabič, trener U19 po tekmi z Interblockom: "Dobra tekma, polna tempa in dinamike. Naš načrt je bil, da s posestjo, usmerjeno v globino, prevzamemo kontrolo nad tekmo in potrpežljivo prihajamo do priložnosti. V uvodnem delu tekme nam je to uspevalo relativno dobro. Prišli smo do enajstmetrovke, ki pa je nismo realizirali. Imeli smo se nekaj zanimivih situacij. V zadnjem času se našemu moštvu dogaja, da nas določen dogodek na tekmi vrže iz ritma in imamo obdobja nestabilnosti in neurejenosti. Interblock je bil zelo nevaren iz hitrih protinapadov." 

"Mi smo, v želji, da se v napad vključimo s čim večjim številom igralcev, puščali preveč praznega prostora v obrambi. Tako je bila naša ožja obramba velikokrat primorana reševati nevarne situacije 1:1, 2:2, in 3:3 na odprtem prostoru. To nam je uspevalo z individualno kakovostjo in hitrostjo naših igralcev. V naslednjih tekmah ne smemo biti tako neurejeni v trenutku izgubljene žoge. V fazi napada smo vsakič, ko smo povezali še eno kvalitetno podajo v zadnji tretjini, prihajali v priložnosti in dobre situacije. Manjkalo pa nam je potrpežljivosti, ko je treba kanal za globino odpreti s hitro podajo v sirino. V drugem polčasu smo imeli nekaj res lepih priloznosti, zadeli tudi vratnico, a žal nismo uspeli zmagati. Tudi Interblock je bil na trenutke zelo nevaren. Fante moram pohvaliti za trud in odnos. V nadaljevanju prvenstva bomo delali in popravljali zgoraj omenjene elemente."


Aljaž Gornik, trener U17 po tekmi z Interblockom: "Najprej se je potrebno zahvaliti klubskemu osebju in delegatu za pomoč pri pripravi igrišča za tekmo. Fante pa je treba pohvaliti za zelo dobro odigrano tekmo in zasluženo zmago. Matevžu Matku pa v imenu celotnega kluba pošiljam pozitivne misli z upanjem, da poškodba le ni tako huda kot je izgledalo na prvi pogled." 

"Tudi mladinci so odigrali dobro tekmo, kateri je žal manjkala pika na i. Nič hudega, pred nami je še cel oktober in november v katerem nas čaka veliko pomembnih in težkih tekem na katerih verjamem, da bomo pokazali vse kar znamo ter bili posledično rezultatsko uspešni."



Darjan Šuštar, trener U15 po tekmi v Biljah: "V Biljah smo nesrečno, a ne nezasluženo izgubili. Za samo igro v polju niti nimam nekih pripomb. Bili smo igrivi, kombinatorni, napadalni. Grozljivi pa smo bili v zaključkih napada, saj smo nasprotnika razbijali in bi morali zadevo rešiti že v prvih petnajstih minutah. Kaznovani smo bili zaradi dveh katastrofalnih napak posameznikov, ki se na tem nivoju ne smejo dogajati."

"Ker se tekmo da videti na spletu, znova hvala Evi, vas pozivam, da si jo ogledate in si sami ustvarite mnenje o razmerju moči na igrišču in vsem ostalem. Zmage domačinov na tem mestu nikakor nočem, niti nimam namena razvrednotiti, vendar način, na katerega so do nje prišli z razvojem nogometa in mladih nogometašev nima nima niti najmanjše zveze."

"Vseeno moram domačim igralcem iskreno čestitati za borbo in motiv ter jim športno priznati, da so bili tokrat srečnejši in spretnejši ter, najpomembneje, bolj srčni od nas. Znova se bom ponovil, da v nogometu ni naključij. Kolikor vložiš, toliko boš dobil nazaj....."

"Sedaj nas čaka prost vikend in nato dve poslastici; Koper in Domžale. Nasprotnika, ki hočeta igrati nogomet in v takšni luči se jim bomo predstavili tudi mi. Gremo igrat "nogomet", ne glede na končni rezultat. Prepričan sem, da bodo naši fantje imeli več od igranja "nogometa", kot od igranja na rezultat, čeprav sem tudi sam kot trener že večkrat, za starostni nivo U15, preveč "taktiziral". Vendar na napakah se učimo, mar ne?"




MH
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI