21.10.2016

Mladinci v polfinalu pokala!

Sredi tedna so mladinci odigrali prestavljeno tekmo četrtfinala pokala MNZ Ljubljana. Kljubtemu, da so do zmage proti NK Radomlje prišli v izdihljajih tekme. Zmagali so z 2:0. Gola sta dosegla Jaka Bijol in Alen Džafić, ki je žogo potisnil v lastno mrežo. V polfinalu so možni nasprotniki: NK Arne Tabor, NK Interblock in NK Domžale ali NK Olimpija, ki morata tekmo četrtfinala še odigrati. 

 
ekipa nasprotnik rezultat več
U19 

NK Bravo - NK Radomlje

2:0 (0:0)

uradni zapisnik
 

IZJAVA PO TEKMI


Po tekmi v pokalu MNZ Ljubljana je trener Aljaž Gornik povedal: ''Kljub temu, da smo si uspeli zmago zagotoviti v izdihljajih tekme, smo po mojem mnenju popolnoma nadzirali potek tekme. Tekmo je odločila naša potrpežljivost in doslednost v izvajanju nalog znotraj našega koncepta igre, od prvega do zadnjega sodnikovega žvižga. Kadar ekipa deluje tako, ima izjemno moč. Fante je treba pohvaliti in jim čestitati, saj so še drugič zapored ohranili svojo mrežo nedotaknjeno, hkrati pa so se uvrstili v polfinale MNZ pokala.

''Seveda se s tem ne bomo zadovoljili, zato bomo na treningih še naprej sledili začrtanemu delu ter ponavljali in utrjevali stvari znotraj našega koncepta igre, saj želimo na tekmah še bolj dominirati, si ustvarjati še več priložnosti in zabiti še več golov.''

 
Naslednjo tekmo v prvenstvu bo ekipa U19 odigrala v 12. kolu 1. SML proti NK Maribor. Štajerci pridejo na ŠPL v soboto, 29. 10. 2016. 

S. F.
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI