25.10.2016

Nike cup in 3x Olimpija

Naše najmlajše selekcije so imele minuli konec tedna polne roke dela. Predsvem selekcija U14, ki je odigrala kar 4 tekme tekom tedna, samo v nedeljo tri v Kopru. Še mlajši so imeli kopico dela z vrstniki ljubljanske Olimpije, saj so bili na sporedu kar trije mestni derbiji. Nove izjemne izkušnje so tako že pridobljene, veliko pa jih bo še sledilo.?
 
ekipa nasprotnik rezultat več
U14 

                                    Triglav - NK Bravo

Nike Cup                      Gorica - NK Bravo

                                   Koper - NK Bravo

1:0

1:0

0:0

Podrobnosti tekem
U13 B Šmartno - NK Bravo 0:0 uradni zapisnik

U13 A

Olimpija - NK Bravo 2:2 uradni zapisnik

U12

NK Bravo - Olimpija 3:2 uradni zapisnik
U11 A Radomlje - NK Bravo    

U11 B

NK Bravo - Interblock    
U10 NK Bravo - Olimpija    
U9 prvenstveni turnirček    


IZJAVE PO TEKMI


Rok Cizelj, trener U14 po tekmi v Medvodah: "Že v sredo smo odigrali prvenstveno tekmo v Medvodah. Ker je bilo prejšnje dno dokaj slabo vreme igralna površina ni bila v idealnem stanju kar me je nekoliko skrbelo. Vseeno smo tekmo dobro otvorili in hitro dosegli zadetek. To nas je dvignilo. Nasprotnik je imel sicer nekaj poskusov, ko so bili blizu temu, da bi ogrozili naša vrata vendar je v večini primerov ostalo le pri tem ... poskusih tako da smo tekmo mirno pripeljali do konca."

Rok Cizelj, trener U14 po turnirju Nike cup: "V nedeljo smo se odpravili v Koper kjer nas je po nekaj spremembah v sistemu tekmovanja čakal Nike Cup. Po seriji dobrih rezultatov smo bili zalo optimistični in tako tudi vstopili v prvo tekmo. Proti Gorici smo začeli podjetno... konkratnih priložnosti sicer ni bilo smo pa bili po mojem mnenju pri rezultatu 0:0 močno oškodovani s strani sodnika. Nisem nekdo, ki bi iskal izgovore vseeno pa tokrat ne morem ostati ravnodušen. Tekmo smo na koncu izgubili po naivnem golu iz praktično edine priložnosti, ki so si jo priigrali nasprotniki. Podobno kot prva sta se tudi preostali tekmi proti Kopru in Triglavu odvijali med obema 16 metrskima prostoroma saj si nobena od ekip ni upala preveč tvegati. Proti Kopru nismo zadeli a ga tudi prejeli nismo. Proti Triglavu pač ni bilo tako. Še iz ene naše napake so zadeli nasprotniki. Tako smo tudi tretjo tekmo izgubili. Zmage in porazi so sestavni del športa tako kot tudi napake. Če teh ne bilo bi se vsaka tekma končala z rezulatatom 0:0. Fantom lahko očitam le to, da nismo izkoristili tistih nekaj priložnosti, ki smo si jih priigrali. Kar se ostalega tiče nimam preiranih pripomb."



MH
Foto: Rok Novak

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI