26.10.2016

Čestitke reprezentanci U17!

Reprezentanca U17 je v preteklih dneh opravila s prvim delom kvalifikacij za EURO 2017. Z zmago in dvema remijema so pokazali svoje kvalitete in se uvrstili v elitni del kvalifikacij. Veseli  dejstvo, da so pomembno vlogo nosili reprezentanti, ki prihajajo iz našega kluba. Strokovni svet in vsi, ki smo del družine NK Bravo čestitamo Dušanu Stojinoviču, Žanu Trontlju in Alminu Kurtoviću za izjemen doprinos v reprezentanci. Čestitke tudi trenerjema Dejanu Grabiču in Mihi Obrezu.
 

IZJAVA ZA JAVNOST:

 

Ob igrah naše reprezentance U17 in uspehu, ki ga je dosegla na končanih kvalifikacijah za Elite Round, človek ne more ostati ravnodušen. Zavedati se je potrebno, da je to velik uspeh naših mladih upov in smo prav vsi lahko ponosni na njih. Igrati povsem enakovredno z aktualnimi Evropskimi prvaki, se vrniti po zaostanku na najbolj pomembni tekmi in se uvrstiti v nadaljnje tekmovanje, je več kot lep uspeh in lepa popotnica za nadaljnje tekmovanje te nadarjene generacije.

 

Čestitke vsem fantom za prikazano na kvalifikacijah, še posebne čestitke pa gredo našim trem fantom, Alminu Kurtoviču, Dušanu Stojinoviču in Žanu Trontlju, ki so bili pomembni igralci reprezentance na kvalifikacijah. Čestitke tudi našima ''bivšima'' igralcema, Tamarju Svetlinu in Dariju Kolobariču.

 

Seveda pa je zelo pomemben del reprezentance strokovni tim, na čelu katerega je Agron Šalja, asistirata pa mu dva naša trenerja in sicer Dejan Grabič kot trener in Mihael Obrez kot trener vratarjev.

 

Čestitke še enkrat vsem akterjem lepega uspeha, najbolj pa smo ponosni na vse ''Bravovce'', ki so zelo velik in pomemben del te reprezentance.

 

Vsi skupaj komaj čakamo, na Elite Round in reprezentanci želimo veliko uspeha!

 

NK Bravo
Foto: Darjo Zrimšek

 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI