18.11.2016

Proti NK Šenčur po 10. zmago v sezoni

V soboto se bo zaključil jesenski del prvenstva 3. SNL-center, ekipa AŠK Bravo pa bo v 14. kolu doma gostila NK Šenčur. Slednji zasedajo 6. mesto na lestvici, a v Ljubljano bodo gotovo prišli zelo motivirani, saj si ne želijo pridelati (pre)velikega zaostanka pred 2. delom sezone. Toda ekipa Boštjana Krefta se pretirano ne ozira na nasprotnike, ampak želi odigrati še eno dobro predstavo po začrtani nogometni filozofiji.

 


POKROVITELJ TEKME: 

 

Pomočnik trener Darjan Šuštar pred tekmo proti NK Šenčur pričakuje: ''Mi smo tudi v tem tednu treniral dobro, brez pretresov in zavzeto. Cilj na tekmi proti NK Šenčur ostaja isti kot na preteklih tekmah. Igrati moramo na visokem nivoju, ki smo si ga postavili v tem obdobju. Zadržati koncentracijo skozi celetno tekmo je v bistu najtežja, a zato treniramo, da smo vedno boljši.''

 

To bo prva tekma 2. dela prvenstva. Ekipi pa sta se prvič pomerili sredi avgusta v Šenčurju. Takrat so naši fantje slavili z 2:1, gola za AŠK Bravo pa sta dosegla Milan Tučič in Jaka Corn.

 

''Čeprav smo sedaj odigrali tekme z vsemi nasprotniki v ligi, ne bodo naslednje tekme nič lažje. Morda bo nekoliko manj negotovosti. Po drugi strani pa tudi nasprtnik razmišlja podobno. Vsaka tekma se igra na novo, zato jih je nesmiselno primerjati med sabo. Njihova ekipa je mlada in niha v formi, zato so lahko na podobnih tekmah, kot bo sobotna, precej nevarni. Sedajo smo že velikorat izkusili, da so ekipe proti AŠK Bravo ekstremno motivirane,'' je dejal Darjan Šuštar.

 

Težav s poškodbami ni. ''Prav vsi so zdarvi, sedaj, ko sta se po krajši bolezni vrnila še Marko Čančar in Miha Dobnikar.''
 

Tekma 14. kola 3. SNL-center se bo pričela v soboto, 19. 11. 2016 ob 13:30 na osrednjem igrišču Športnega parka Ljubljana. Vabljeni. VSTOP PROST. 
 
 

Pridi na dogodek: AŠK Bravo - NK Šenčur, 3. SNL-center, 14. kolo

 

Srečko Ferlež

Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI