2.1.2017

Trije Bravovci na priprave za Granatkin

V začetku vsakega leta je v Rusiji organiziran eden najbolj prepoznavnih mednarodnih turnirjev za igralce do 18 leta. Memorial Valentin Granatkin bo tudi v letu 2017 v St. Peterburgu sprejel slovensko reprezentanco U18, katera bo imela tudi letos pridih NK Bravo. Selektor Igor Benedejčič je tokrat na priprave vpoklical tri naše nogometaše.
 
Tokrat so bili na priprave za turnir v St. Peterburg, kot člani NK Bravo, povabljeni Jaka Bijol, Lan Piskule in Žan Zaletel, ki bodo skupaj s soigralci poskušali prepričati selektorja, da jih popelje v Rusijo in da skupaj ubranijo lansko veliko zmago.
 
Slovenija bo sicer uvodoma nastopala v skupini D, kjer sta še reprezentanci Moldavije in Irana ter klubski predstavnik gostiteljev, Zenit St. Peterburg. Močno mednarodno zasedbo sicer potrjujejo še selekcije Grčije, Bolgarije, Estonije, Tadžikistana, Latvije, Belorusije, Rusije, Indije, Litve, Azerbajdžana, Slovaške in Kazahstana.
 
''Čaka nas šest težkih tekem, ki nam bodo prišle še kako prav, saj bomo s temi fanti prvič skupaj. Čeprav smo na zadnjih dveh turnirjih Granatkin osvojili tretje in prvo mesto, rezultat tokrat ne bo v ospredju. Naš cilj je, da se spoznamo in uigramo, se pa ob tem seveda želimo tudi dokazati,'' je ob predstavitvi seznama reprezentantov dejal selektor Benedejčič, ki ne bo mogel računati na nekatere nogometaše iz tujine.
 

SEZNAM VABLJENIH IGRALCEV:

Jaka Bijol (Bravo), Lan Piskule (Bravo), Žan Zaletel (Bravo), Blaž Žgajner (Celje), Adam Gnezda Čerin (Domžale), Jurij Španja (Domžale), Domen Božič (Domžale), Blaž Urh (Domžale), Nick Bičič (Koper), Ester Sokler (Krško), David Kovačič (Krško), Luka Koblar (Maribor), Tomi Horvat (Maribor), Žan Celar (Maribor), Adis Hodžič (Maribor), Žan Rogelj (Triglav), Drilon Kryeziu (Triglav), Vid Eržen (Triglav), Aleksander Palamar (Heerenveen), Matevž Vidovšek (Atalanta).
 

RAZPORED TEKEM SLOVENIJE:

9.1.2017 ob 14.30: Moldavija – Slovenija
11.1.2017 ob 14.30: Iran – Slovenija
13.1.2017 ob 17.00: Slovenija – Zenit St. Petersburg
14.1. - ... Izločilni boji

S. F.
Vir: NZS
Foto: granatkin.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI