16.1.2017

Granatkin U18: Kazahstan premočan

Tokrat so varovanci selektorja Benedejčiča na turnirju Granatkin v Sankt Peterburgu morali nasprotniku priznati premoč. Slovenska reprezentanca do 18 let je v četrtfinalu proti vrstnikom iz Kazahstana izgubila z 0:2, kljub temu, da so večji del tekme napadali. Žan Zaletel je igral od prve minute dalje, Jaka Bijol pa na tekmi ni nastopil, saj je bil proti Zenitu izključen.  

četrtfinale: 

Kazahstan - Slovenija 2:0 (1:0)

 

Sodniki: G. Anošin, D. Matvejev, M. Gandžajev (RUS).
Strelci: Pajruz (2.), Oral (61./11m)

Kazahstan U18: Ustimenko, Amanžol, Batirkanov, Kuznecov, Kisijapov, Kan, Oral, Pajruz (od 57. Astanov), Sujunov (od 50. Ajtim (od 64. Tuzakbajev)), Žaksilik (od 64. Skvorcov), Sejdakmet. Selektor: Aleksander Kuznecov.

Slovenija U18: Vidovšek, Gorenc, Hodžič, Kryeziu (od 33. Španja), Palamar (od 69. Eržen), Zaletel, Gnezda Čerin, Horvat (od 65. Sokler), Kovačič, Celar, Rogelj. Selektor: Igor Benedejčič.


Podrobnosti o tekmi najdete na TEJ POVEZAVI.
 

Tekma Kazahstan – Slovenija:  


Naslednji tekmi slovensko reprezentanco U18 zdaj čakata za razvrstitev med petim in osmim mestom. V sredo, malce čez poldne se bo slovenska reprezentanca pomerila z Latvijo, ki je včeraj po izvajanju enajstmetrovk izgubila dvoboj z Grčijo. 

S. F.
Foto: www.granatkin.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI