13.2.2017

D. Grabič: ''Za to fazo priprav zelo dobri!''

Pretekli konec tedna sta ekipi U17 in U19 odigrali novi pripravljalni tekmi. Obe ekipi sta se znova izkazali z učinkovitostjo. Mladinci so vrstnike iz Novega mesta premagali s 4:1, kadeti pa mladince NK Tabor MB z 2:0. Bolj kot rezultata veseli dejstvo, da sta ekipi v tem delu priprav dobro pripravljeni na napore, ki jih prinaša drugi del sezone, meni trener Dejan Grabič.   
 

PRIJATELJSKI TEKMI:

NK Krka - NK Bravo 1:4 (0:2)
NK Bravo – NK Tabor Maribor (U19) 2:0 (1:0)
 
Trener U19 Dejan Grabič je po tekmi povedal: "Po dolgem času smo igrali na naravni travi. Hitro smo se prilagodili in pokazali zrelost. Dogovorili smo se, da damo na tej tekmi poudarek osnovam iz našega modela igre, kar nam je zelo dobro uspevalo. Fantje so bili za to fazo priprav zelo dobri in si naredili lepo popotnico za priprave v Umagu. Tam bomo nadgradili obe fazi igre, prekinitve in timski duh. Upam, da bodo tudi poškodovani fantje kmalu zraven, da še bolj zaostrijo konkurenco".
 
Nogometaši selekcij U17 in U19 se bodo kot prvi v klubu odpravili na skupinske priprave v Umag. Za 4 dni se bodo odpravili v hrvaško Istro v Umag, kjer je trenutno veliko slovenskih prvoligaških ekip. Ekipama želimo uspešne priprave in obilo lepega vremena.
 
S. F.
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI