21.2.2017

U15, U14: Super pogoji za delo v Umagu

Po kadetih in mladincih so hrvaško Istro ''zavzeli'' fantje selekcij U14 in U15. Drugi dan priprav v Umagu sta obe selekciji odigrali še drugi dve prijateljski tekmi. Fantje ob odličnem vremenu, dobrih pogojih in super nastanitvi delajo dobro in veliko. Krepi se tudi ekipni duh, kar je na podobnih pripravah eden od glavnih ciljev za vsako ekipo.
 

Prijateljske  tekme:

U15:
NK Bravo – NK Celje 1:2 (1:2)
NK Bravo – NK Jarenina 7:0 (4:0)
 
U14:
NK Bravo – NK Celje 0:2 (0:2)
NK Bravo – NK Tabor Maribor 4:0 (3:0)
 
''Na prvi pripravljalni tekmi v Umagu smo kljub porazu proti NK Celje lahko videli odlično tekmo za to starostno kategorijo. Moji fantje so se zares izkazali. A kot sem že večkrat omenil, sta za dobro tekmo potrebni dve dobri ekipi in lahko smo zares uživali na in ob igrišču. Sicer so pogoji za delo v Umagu dobri, je pa res, da morajo fantje kar garati. To so priprave, kjer ni veliko počitka,'' je nekaj misli strnil trener U15 Darjan Šuštar.
 
''Ekipa U14 je odigrala prvo tekmo na pripravah v Umagu proti NK Celje, kjer so moji fantje nekoliko slabše začeli tekmo. Po prvih 15 minutah so se zbrali in do konca srečanja odigrali dobro tekmo. Seveda se na rezultat ne oziramo, pomembo je, da fantje dobijo občutek kje so v svojem nogometnem znanju in kje še imamo možnost napredka,'' je razložil trener U14 Rok Cizelj.
 
S. F.
Foto: Jan Zibelnik 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI