21.3.2017

AŠK Bravo - NK Šenčur: 7:0 (6:0)

Ekipo AŠK Bravo čaka prva domača tekme v letu 2017 v 3. SNL-center. Na osrednjem igrišču ŠPL bodo odigrali zaostalo tekmo 14. kolo proti NK Šenčur. Prvotno bi moral biti te tekma odigrana 19. novembra, vendar vremenske razmere takrat niso dovoljevale igranja tekem. Ekipa je opravila dva treninga po zmagi v nedeljo proti NK Kolpa.
 
Za ekipo AŠK Bravo ni bilo veliko časa po obračunu v 15. kolu proti NK Kolpa (zmaga s 5:1). Varovanci trenerja Boštjana Krefta so opravili dobro delo v pripravljalnem obdobju, zato jih kratek čas po prvi tekmi pomladi ne ovira pretirano. V sredo ob 15:00 bodo namreč doma gostili tekmo proti NK Šenčur.
 
''V tem kratkem obdobju od tekme v Podzemlju smo opravili dva treninga. V ponedeljek smo imeli regeneracijski trening, kjer sta v procesu prevladovala osnovna moč in vzdržljivost, v torek pa smo se na taktičnem treningu pripravljali na nasprotnika,'' je zadnja dva dni opisal pomočnik trenerja Darjan Šuštar.
 
Še enkrat spomnimo, da je to že drugi prestavljeni termin tekme AŠK Bravo – NK Šenčur. Spomladi bi morali tekmo odigrati prejšnji konec tedna, a smo na željo nasprotnika dvoboj prestavili na 22. marec 2017.
 
Tekma 14. kola med AŠK Bravo in NK Šenčur bo odigrana na osrednjem igrišču ŠPL, s pričetkom ob 15:00. Vabljen, vstop PROST!
 
Srečko Ferlež
Foto: Martin Rigler  

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI