12.6.2017

D. Močnik: Ekipa je utečena in pripravljena!

 Že 10. Ljubljana Open se nezadržno bliža, zato je prav, da o letošnjem mednarodnem turnirju spregovori tudi vodja organizacijskega odbora Dejan Močnik. Slednji je z organizacijo in pripravljenostjo zelo zadovoljen, predvsem je izpostavil vlogo staršev in predstavil nekaj minimalnih novosti oz. visokih obiskov.

Ker je že od samega začetka prisoten pri organizaciji turnirja, je Dejan Močnik povsem miren v zadnjem tednu pred turnirjem: ''Priprave na turnir so že v zaključni fazi, ni pa nekih posebnosti, saj je to že deseti turnir in smo  že utečena ekipa. Vsekakor velja omeniti, da se na turnir vrača MTK Budimpešta, česar smo zelo veseli. Praktično je že vse urejeno, smo v zaključni fazi, ko je potrebno poskrbeti še za samo izvedbo. Ponovno zelo dobro sodelujemo s straši, brez katerih si turnirja ne znamo predstavljati.''
 
''Ponovno bo turnir organiziran v enem dnevu in lahko rečem, da so ekipe zelo dobro sprejele tudi enodnevni turnir, saj vedo, da je organizacija ostala na istem nivoju, kar pomeni, da nimamo težav z povabljenimi ekipami,'' je bil nad odzivom povabljenih ekip zadovoljen Dejan Močnik.
 
''Na tem turnirju ne bo nekih novosti, morda bodo nekatere tehnične narave, ki se bodo videle. Imamo potrditev nekaterih gostov, seveda se bo zaključne slovesnosti in podelitve pokalov udeležil častni pokrovitelj župan MOL g. Zoran Janković, verjamemo pa, da nas bo tokrat s svojim obiskom razveselil tudi predsednik NZS, g. mag. Radenko Mijatović. Glede na to, da istočasno v Ljubljani poteka turnir 4 mest, si bodo vse ekipe ogledale finale v Stožicah in zaključno prireditev,'' je visoke obiske napovedal vodja organizacijskega odbora.

Samo še nekaj dni nas loči od že 10. turnirja Ljubljana Open, zato si le rezervirajte soboto in pridite v Stožice. NK Bravo prvo tekmo igra že ob 9:00.

#podpiramoBravo
 
S. F.
Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI