16.7.2017

VIDEO: Za člani 2. pripravljalna tekma

Ekipa AŠK Bravo se je na drugi prijateljski tekmi pred sezono merila proti Luton Town FC iz Anglije, ki igra v League Two. Britanci, ki so na pripravah v Mariboru so slavili s 6:2, a kar je najbolj pomembno je napredek naše ekipe, ki je sredi pripravljalnega obdobje za sezono 2017/18. Trener Grabič je bil po tekmi z napredkom svoje ekipe zadovoljen.  

 Kljub porazu je bil trener Dejan Grabič zadovoljen s prikazanim igrišču: "Zelo dobra tekma za nas. Pred vsako tekmo veliko pozornosti namenjamo psihološki pripravi in nastavku. Nam se je tokrat precej videlo, da smo v fazi priprav, ko se je akumuliralo veliko utrujenosti. Zato te tekme iz vidika psihološke priprave niti ne moremo popolna realno oceniti. Nasprotnik je bil v dvobojih neverjetno čvrst. Taksne agresivnosti in moči večina naših fantov še ni občutila. Ne glede na vse, smo moštveno in individualno naredili korak naprej, za kar moramo fante pohvaliti. Od svoje filozofije in načina igre ne bomo odstopali.''
 
''Igralci delajo odlično, počasi bomo prešli v fazo specialne priprave, v kateri bomo stopnjevali intenzivnost treningov in zmanjšali volumen. Hvala tudi organizatorju za odlično pripravljeno igrišče," je vse akterje sobotne tekme proti Luton Town FC pohvalil trener Dejan Grabič.

 

Naslednjo prijateljsko tekmo bo ekipa AŠK Bravo odigrala v torek 18.7.2017 proti ekipi FK Dečić. Tekma se bo igrala v Športnem parku Radomlje.

S. F.
Foto: Gareth Owen / Luton Town FC
 
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI