17.7.2017

Mladinci in kadeti opravili s prvim tednom priprav

Medtem ko članska zasedba družine NK Bravo že pridno nabira kilometrino na pripravljalnih tekmah, se je pripravljalno obdobje mladincev in kadetov šele dobro začelo. Ekipi U19 in U17 se bosta na prvih tekmah preizkusili ta teden, sicer pa je za njimi šele 1/7 pripravljalnega obdobja.
 

Aljaž Gornik, trener ekipe U17 o pripravljalnem obdobju mladincev in kadetov:


"V soboto smo zaključili s prvim tednom treningov. Trenutno se nahajamo v fazi osnovne priprave, to pomeni, da se posvečamo temeljnim kondicijskim vsebinam (osnovna vzdržljivost in osnovna moč) v povezavi z nogometno tehniko in taktiko."

"Stanje v ekipah je zelo dobro, saj imajo obe ekipi jasne cilje in pot kako jih uresničiti. Zahteve so postavljene zelo visoko, vendar so jih fantje navajeni zato z veseljem kakovostno trenirajo od prve do zadnje sekunde treninga in s tem posledično skrbijo, da naše zahteve še dvigujemo."

"Tudi ostali fantje, ki so v letošnjem poletju prišli v naš klub so se zelo hitro prilagodili, saj so naš klub prepoznali kot vrhunsko priložnost za razvoj svojega talenta zato tudi delo z njimi poteka brez težav in na visokem nivoju. "

"Do začetka sezone bomo nadaljevali z izvedbo načrta 7-tedenskega pripravljalnega obdobja, ki ga bomo potegnili v tekmovalno sezono, saj se za nas prvenstvo začenja že po štirih tednih treningov. Kljub temu brez bojazni pričakujemo prvo tekmo, saj smo v preteklih letih postavili dobre temelje, ki nam omogočajo, da bomo imeli že prvi krog dobro osnovo na kateri bomo seveda gradili naprej."

"Do začetka prvenstva načrtujemo tri prijateljske tekme, prvo bomo odigrali konec tedna, ko bomo odšli na gostovanje v Radomlje."



MH
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI