9.8.2017

Vstopnice za tekme AŠK Bravo

Z letošnjo sezono smo v NK Bravo uvedli vstopnino na domače članske tekme AŠK Bravo. Ker razmišljamo napredno in dolgoročno bomo uvedli brezgotovinsko poslovanje z vstopnicami. Ker bo na petkovi tekmi sistem ''ticketing'' v praksi uporabljen prvič, vas prosimo, da na tekmo pridete pravočasno (vsaj pol ure pred tekmo). Cena posamezne vstopnice je 5 € za odrasle in 2 € za otroke. Nogometaši NK Bravo imajo vstop na tekmo brezplačen.
 
Osnovni podatki:


Športni park Ljubljana,
Milčinskega 2,
1000 Ljubljana  

Osrednje igrišče Športnega parka Ljubljana (ŠPL)
Skupaj sedežev: 1886

Pokrito tribuno na osrednjem igrišču ŠPL smo razdelili na 6 sektorjev, za katere bodo veljale točno določene barve stopnic/kartic.


 
  1. Razdelitev sektorjev:
Sektor A – bivši člani in nogometaši NK Bravo
Sektor BVIP (sponzorji + vabljeni gostje, trenerji NK Bravo, novinarji,)
Sektor C – starši + otroci NK Bravo
Sektor D – ostali + v »prosti« prodaji
Sektor E - ostali + v »prosti« prodaji
Sektor F - gostujoči navijači
 
 

Cena vstopnice

 
Enkraten obisk:
ODRASLI: 5 EUR
OTROCI: 2 EUR
 
Cene paketov vstopnic:
  • 5 tekem: 20 EUR odrasli, otroci 8 EUR
  • 10 tekem: 40 EUR odrasli, otroci 15 EUR
  • Letna karta (15 tekem + MNZ pokal): 60 EUR odrasli, otroci 20 EUR
 
PROST VSTOP:
  • Otroci – člani Nogometne šole Bravo – gratis letna karta
 
Ker smo uvedli brezgotovinsko poslovanja pri prodaji vstopnic, bo na začetku za vse nas precej novosti. Pozivamo vas, da dobro preberete na kakšen način lahko kupite karte (tudi več dni pred tekmo) za tekmo AŠK Bravo, da ne bo pred vstopom na tribuno ŠPL zapletov oz. nepotrebnega čakanja.  
 

Načini nakupa vstopnic

 
Na blagajni:
- obiskovalec prevzame brezkontaktno kartico (v kolikor gre za katero od paketnih variant, kartico obiskovalec kupi po ceni 1 €)
- Na blagajni se ob plačilu cene vstopnice na posebnem terminalu vnese znesek polnitve na kartico.
- Pri vstopu na stadion: obiskovalec prisloni kartico k terminalu (ki ga drži pooblaščena oseba – varnostnik oz. reditelj) in ta zmanjša dobroimetje glede na znesek vstopnice
- Terminal izpiše potrdilo o uspešni porabi sredstev z novim stanjem dobroimetja.
- Za vstopnice, ki bodo prodane preko spleta ali na drugih prodajnih mestih, bo obiskovalec opravil pri blagajni zamenjavo te vstopnice za brezkontaktno kartico
- Kartice bodo personalizirane zaradi lažje komuniciranja z obiskovalci
- Vsak obiskovalec bo ob prevzemu kartice izpolnil kratko anketo, s soglasjem o uporabi njegovih osebnih podatkov izključno za nadaljnje obveščanje
- Kartice bodo tudi vizualno/barvno (rumena, modra, rdeča, zelena …) ločene po sektorjih – kar pomeni, da bo varnostniku/drugi pooblaščeni osebi že pri vhodu lahko omogočena vizualna selekcija obiskovalcev brez terminala
 

Cilj uvedbe ''ticketinga'':
Sistem plačevanja je bolj varen, natančen pregled nad naloženimi in porabljenimi sredstvi, hitre in enostavne transakcije, ni težav z vračanjem gotovine.
 
Še enkrat pozivamo vse obiskovalce petkove tekme proti NK Nafta, da na stadion pridejo pravočasno in si zagotovijo miren prehod na stadion, brez gneče. Enako velja tudi za navijače NK Bravo, ki jim bo že na prvi domači tekmi izdana personalizirana kartica njihovega sektorja.
 
Upamo, da se vidimo v čim večjem številu na prvi domači tekmi in skupaj podpremo AŠK Bravo. Tekma se začne v petek ob 18:00.
 
#podpiramoBravo
 
NK Bravo
Foto: Martin Rigler
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI