17.8.2017

Sredojević: Ob pravi igri se nimamo česa bati!

Kristjan Sredojević je bil na prvih dveh tekmah NK Bravo v konkurenci 2. SNL eden vidnejših akterjev na zelenici. Na sredini igrišča je delil žoge soigralcem, proti Rogaški uspel zabiti gol, v prvi enajsterici pa je začel tako na prvi, kot tudi na drugi tekmi.

Kot posojen igralec NK Domžale si v AŠK Bravo opravil celotne priprave in dobro začel prvenstvo. Kakšni so tvoji vtisi v novem klubu?

Najprej hvala soigralcem, trenerjem in vsem v klubu da so me tako lepo sprejeli. Vtisi o klubu pa so odlični, všeč mi je razmišljanje ter delo v klubu. Imamo mlado, živahno ekipo, ki igra z veliko tempa in dinamike, kar mi zelo ustreza.

Že na svoji prvi članski tekmi proti NK Rogaška si zabil gol. Kako si se počutil?

Občutki so fenomenalni, z dobro igro in borbenostjo te gol potem nagradi, so pa na prvem mestu, jasno, ekipni dosežki.

Na prvih dveh tekmah si dobil precejšnjo minutažo. Si pred prihodom v klub pričakoval toliko minut na igrišču?
 
Brez skrivnosti, v klub sem prišel zato, da bi igral in mislim, da sem si s treningi na pripravah zaslužil tolikšno minutažo.

Kako si se ujel s soigralci? Poznaš koga že od prej?

S soigralci sem se ujel odlično, večino sem jih že poznal od prej, z nekaterimi sem celo že igral, tudi ostali pa so me sprejeli zelo toplo, zato se jim zahvaljujem.

V soboto igrate proti NK Veržej, kakšno tekmo pričakuješ?

Pričakujem zelo težko in trdo tekmo, vendar se ne oziram preveč na nasprotnika. Če bomo mi pravi, fokusirani nase in delali to, kar delamo do zdaj, mislim da se nimamo česa bati in lahko razmišljamo o novi zmagi. 


SF, MH

Foto: Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI