18.9.2017

FOTO: Kadeti in mladinci do visoke zmage

Selekciji U19 in U17 sta svoji tekmi tekočega kroga odigrali že v petek. Na Športnem parku Ljubljana je gostovala ekipa Triglava, ki je bila pred tekmama na vrhu mladinske in na tretjem mestu kadetske konkurence. Doma je svojo tekmo odigrala tudi zasedba Jurija Hostnika, a tekmo proti Izoli izgubila.
 
ekipa tekma rezultat VEČ
U19 

NK Bravo - Triglav

3:0 uradni zapisnik tekme

U17

NK Bravo - Triglav

3:1 uradni zapisnik tekme

U15

NK Bravo - Izola

0:2 uradni zapisnik tekme

Aleš Arnol, trener ekipe U19, po tekmi s Triglavom: "Že pred tekmo nam je bilo jasno, da so gostje v odlični formi. V preteklem vikendu so Domžalski ekipi nasuli kar 5 zadetkov, nadaljevali niz neporaženosti ter v Ljubljano prišli kot vodeča ekipa 1.SML. Naša predstava v pretekli tekmi, je nakazovala korak naprej v izvajanju nalog modela igre. A vseeno smo se iz preteklega srečanja v Kidričevem naučili, da bomo letos morali biti še kako potrpežljivi in spoštljivi prav do vsakega nasprotnika v ligi."

"Igralce je potrebno pohvaliti, saj smo v posameznih delih tekme prikazali odlično predstavo. V naših osnovah (kompaktnost - pritisk proti žogi - hitri prehodi v globino) smo bili tokrat zelo dosledni. Pravočasnost in prava mera agresivnosti ter nenehno vzdrževanje razporeda v vseh fazh igre predstavljajo temelj naše igre. Viden napredek smo prikazali v konkretnosti v fazi napada, kjer smo vse bolj usmerjeni v globino. Poleg treh zadetkov, smo tako ustvarili še kopico priložnosti in pri tem ne izgubili kontrole v igri. Še bolj me veseli, da smo v trenutkih ko so gostje imeli rahlo premoč na igrišču, ostali mirni in se  borili za vsak meter na igrišču."

"Tudi tokrat smo nastopili z eno najmlajših ekip v 1.SML, saj smo v začetni postavi imeli le 3 igralce izhodnega letnika mladincev. Če omenim še dejstvo, da sta od preostanka igralcev, ki so srečanje pričeli v prvi enajsterici dva po stažu še kadeta, so smernice kluba povsem jasne. Pričakovanja, morajo biti zato temu primerna. Skozi sezono, bomo zaradi naše mladosti in neizkušenosti še na mnogih preizkušnjah. Zato kljub zelo dobri predstavi in zasluženi zmagi proti odlični ekipi Triglava, stojimo trdno na tleh. Zavedamo se, da le z natančnim izvajanjem naših principov in maksimalno doslednostjo v vsaki sekundi tekme, lahko pridemo tudi do uspešnega rezultata. Za dobro tekmo sta vedno potrebna dva, zato čestitke tudi Triglavanom in vso srečo v nadaljevanju prvenstva."

"Čestitke tudi kadetski ekipi, ki iz tedna v teden dokazuje, da dobro delo prej ali slej obrodi sadove."


Aljaž Gornik, trener ekipe U17, po tekmi s Triglavom: "Čestitke fantom za zasluženo zmago. Na tekmi smo prikazali veliko dobrih stvari, najbolj pa veseli dejstvo, da smo uspeli vsebine iz treninga uspešno prenesti na tekmo. Fantje so zopet dobili potrditev, da je njihova vsakodnevna zbranost na treningih ključnega pomena za prikaz njihove kvalitete na tekmi. Ravno zato mi ni potrebno ponovno poudarjati kako pomembni bodo treningi v naslednjem tednu, saj nas konec vikenda čaka nov zahteven izziv."

"Čestitke mladincem za visoko in brez kančka dvoma zasluženo zmago. Zopet smo dobili potrditev, da je klubska usmeritev pravilna, saj je gol na mladinski tekmi dosegel igralec, ki je po stažu še kadet."



MH
Foto: Darjo Zrimšek

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI