30.9.2017

DAN ZA BRAVO

V nedeljo bo na Belinki družabni praznik NK Bravo: DAN ZA BRAVO. Piknik bo organiziran v nedeljo 1. 10. 2017 in se bo odvijal od 11:00 dalje. Za jedačo in pijačo bodo poskrbeli predstavniki Sveta staršev in prostovoljci NK Bravo. Prav tako bo organiziran zabavno-športni program, ki bo popestril dogajanje na skupnem druženju Bravove družine.   


Piknik je tradicionalni dogodek, ki ga Svet staršev organizira enkrat na leto, zato je ''obvezen'' za vse pripadnike kluba. Za vse člane NK bravo od CICI Bravo, U8, U9 ... vse do U17,U19 in naše članske ekipe, njihove družine in sorodnike ter trenerje, vodstvo kluba NK BRAVO in ostale simpatizerje naše rumene družine z namenom, da se na ta dan vsi skupaj malo družimo in poveselimo. 
 
Ker so vestni starši poskrbeli za hrano lahko v predprodaji kupite kupone, katere lahko na dan dogodka pretvorite v odličen mesno-zelenjavni krožnik. Kako bo vse skupaj potekalo razlaga predsednik Sveta staršev Sašo Kvaternik: ''Predstavniki lahko kupone za hrano in pijačo lahko prevzamete v klubu pri Dejanu Močniku ali pri meni, v petek (29.9.2017) ta teden, da jih boste lahko prodajali na tekmah med vikendom, ko se morda najlažje zberete skupaj.''
 
Ves izkupiček iz piknika je namenjen za dobrodelne namene in interesne dejavnosti SKLADA STARŠEV in  SVETA STARŠEV.
 
Se vidimo v čim večjem števili na Belinki!

 
 
 
NK Bravo/Svet staršev NK Bravo
Foto: Sašo Kvaternik

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI