6.11.2017

Tokrat brez zmage, a serija se nadaljuje!

Mladinska zasedba NK Bravo je tudi na prvi novembrski predstavi nadaljevala z nizom neporaženosti. Varovanci Aleša Arnola so tokrat doma osvojili točko proti zasedbi Krškega in so tako brez poraza na zadnjih sedmih tekmah oziroma povedano drugače, mladinci poraza ne poznajo od 9. septembra. Do novega uspeha je prišla tudi kadetska ekipa, ki je slavila s 3:2.
 
ekipa nasprotnik rezultat VEČ
U19  NK Bravo - Krško 1:1 uradni zapisnik tekme

U17

NK Bravo - Krško 3:2 uradni zapisnik tekme

U15

Olimpija - NK Bravo 5:1 uradni zapisnik tekme

Aleš Arnol, trener ekipe U19, po tekmi: "Po dobrem uvodu v tekmo, kjer smo si že zgodaj ustvarili dve lepi priložnosti in povedli, smo v nadaljevanju prvega polčasa preveč popustili. Nerazpoznavnost je bila posledica slabega razporeda na igrišču in neagresivnosti. Nasprotnik je odlično izkoriščal ponujeno in po naši nedoslednosti v obrambi zadel iz prekinitve."

"Po zares lepi seriji neporaženosti, ekipi ne gre zameriti površnosti in lahkomiselnosti v prvem polčasu. Z odlično reakcijo v 2.polčasu, so igralci dokazali pravi karakter, saj smo si prigrali lepo število priložnosti in prikazali igro, s katero smo lahko bistveno bolj zadovoljni. Premoči na žalost nismo kronali z zadetkom in tokrat osvojili točko."

"Ponovno smo bili priča tekmi, ki je potekala v visokem tempu in tako igralcem omogočala pogoje za napredovanje. V letošnji sezoni, smo s svojim modelom pogosto spodbudili, da tekme potekajo v visokem tempu, ki je za razvoj igralcev še kako pomemben. Zahvala za korektnost in dobro predstavo gre tudi gostom. Igralcem čestitam za zrelo reakcijo ob polčasu in nov pozitiven rezultat s katerim nadaljujemo uspešno serijo."

"Čestitke kadetski ekipi, ki je prikazala odlično predstavo ter v dramatični končnici zasluženo osvojila vse tri točke."



Aljaž Gornik, trener U17, po tekmi s Krškim: "Tokratna tekma je bila izjemno zahtevna, saj smo se tekom tekme srečevali z različnimi situacijami. Prvi polčas se je nasprotnik kvalitetno branil na svoji polovici, mi pa smo morali potrpežljivo kontinuirano napadati ter se osredotočiti na dobro odzivanje po izgubljeni žogi in preprečitev protinapada nasprotnika."

"Vse to nam je zelo dobro uspevalo, saj nasprotniku nismo dovoljevali protinapadov, mi pa smo bili v fazi napada ustvarjalni in raznoliki, a smo žal izkoristili zgolj eno priložnost. V drugem polčasu smo bili priča drugačni tekmi, saj se nasprotna ekipa ni več zgolj branila na svoji polovici, ampak je poskušala veliko več napadati, hkrati pa je bila veliko bolj aktivna oziroma agresivna tudi v fazi branjenja."

"Kljub vsemu smo tekmo še naprej kontrolirali in hitro dosegli še drugi zadetek. Po drugem zadetku pa se nam je odpiralo veliko več prostora v fazi napada, ki pa smo ga slabo izkoriščali oziroma smo se v ključnih trenutkih napada odločali za napačne poteze, kar je potek tekme spremenilo v smeri nenehnih tranzicij obeh ekip. Zaradi napačnih potez v fazi napada smo torej začeli izgubljati osnovni razpored na igrišču, kar je nasprotnik začel kvalitetno izkoriščati in 5. minut pred koncem mu je uspelo tudi izenačiti. Naša ekipa je bila pred novim izzivom, saj je doživela močan psihološki šok, od popolne prevlade v igri in vodstva 2:0 do izenačenja na 2:2." 

"Kljub temu, so igralci ostali osredotočeni na svoje naloge zato so uspeli kvalitetno ubraniti še zadnji juriš nasprotnika ter izpeljati protinapad in iz njega doseči zadetek za zmago." 

"Čestitke fantom, saj so uspeli zahtevno tekmo dobiti, kar je s psihološkega vidika izjemno pomembno! Do konca jesenskega dela prvenstva imamo še tri izjemno zahtevne tekme, na katerih nas čakajo novi, izredno težki izzivi zato bo potrebno že v ponedeljek nadaljevati z maksimalnim zagonom, saj je to edini kapital, ki nam bo omogočal, da bomo lahko enakovredno tekmovali z našimi naslednjimi nasprotniki."




MH
Foto: Darjo Zrimšek, Stane Trdan

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI