10.11.2017

Nogometna tržnica NK Bravo

Svet staršev in Sklad Sveta staršev pripravlja nogometno tržnico, zato se splača priti jutri nekoliko prej na LJUBLJANSKI DERBI. Zamenjali boste lahko rabljeno opremo, oz. takšni, ki je ne potrebujete več. Tržnica se prične ob 12:30.
 

Ker ima vsak izmed naših otrok doma kar nekaj kosov rabljene ali malo manj rabljene nogometne opreme, ki jo je prerasel ali je ne potrebuje več in bi jo rad podaril ali ponudil po simboličnih cenah, lahko to stori na prvi organizirani NOGOMETNI TRŽNICI, ki bo to soboto, 11. 11. 2017 ob 12:30h.
 
S seboj naj otroci prinesejo podlogo npr. odejo na kateri bodo lahko razstavili opremo, kot so »kopačke«, trenirke, bunde, anoraki, podmajice,  podhlače, štucne, ščitnike, torbe  itd.
 
Vabljeni so seveda tudi vsi tisti, ki jim bo rabljena, a funkcionalna in čista oprema prišla prav, brez vas se ne bo trgovalo, darovalo, družilo, barantalo in učilo o osnovnih trgovskih veščinah.
 
Opremo, ki jo otroci ne potrebujejo lahko enostavno podarite in odložite na označeno mesto. Na ta način zbrano opremo si bodo otroci lahko razdelili na dan dogodka ali jo bodo prevzeli kasneje, saj bo shranjena v klubskih prostorih.
 
Tržnica bo potekal pred klubsko pisarno na stadionu ŽAK od 12:30 do 13:30.
 
Nato pa bomo vsi skupaj navijali na največjem nogometnem ljubljanskem derbiju med NK BRAVO in ND ILIRIJA, ki bo ob 14:00, prav tako v soboto.
 
S. F in S. K. 
Foto: Matej Pušnik
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI