13.11.2017

FOTO: Mladinci tudi preko Olimpije

Mladinci navdušujejo še naprej. Na mestnem derbiju proti Olimpiji so varovanci Aleša Arnola slavili z 2:1. Za vodstvo z 2:0 sta poskrbela Milič in Zaletel, v zaključku pa so do zadetka prišli tudi Zmaji. Zeleno beli so bili boljši v kadetski selekciji, kjer so slavili s 3:2. ekipa starejših dečkov je izgubila tekmo proti Kopru na kateri je padlo kar 7 golov.
 
  TEKMA REZULTAT VEČ
U19 NK Bravo - Olimpija 2:1 uradni zapisnik tekme

U17

NK Bravo - Olimpija 2:3 uradni zapisnik tekme

U15

NK Bravo - Koper 3:4 uradni zapisnik tekme

Aljaž Gornik, trener U17, po tekmi z Olimpijo: "V kolikor želiš uspešno tekmovati z nasprotnikom kot je Olimpija, potem v igri ni prostora za napake. Mi smo jih žal posamično naredili preveč, kar so kvalitetni posamezniki Olimpije znali izkoristiti. Kljub vsemu lahko fante pohvalim, saj so pri rezultatu 0:2 uspeli zbrano ubraniti nekaj nevarnih situacij ter nato v napadu doseči dva zadetka, ki nista plod naključja, ampak logična posledica dela na treningu, česar se fantje dobro zavedajo. Ravno to pa je, gledano dolgoročno, ključ do uspeha, kar se lepo odraža tako v naši mladinski kot članski ekipi." 

"Čestitke mladincem za lepo zmago, o kateri ni bilo dvoma, saj v celi tekmi nasprotniku niso dopustili ustvariti niti ene priložnosti za gol. Žal pa nas je na tej tekmi zabolelo srce, saj se je ponovno poškodoval gostujoči igralec Žan Medved. Upamo, da z njim ni nič hujšega in mu želimo hitro okrevanje." 


MH
Foto: Darjo Zrimšek
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI