4.1.2022

BRAVO BRAVO: Najbolj športni bar prestolnice

Na skrajno levem koncu stadiona v Športnem parku Šiška se nahaja bar, ki ga je skoraj nemogoče zgrešiti. Pa ne samo zaradi lično razporejenih miz, senčnikov in ležalnikov na zelenici pred vhodom in živo rumenega oboka, ki z izstopajočim napisom vabi goste v notranjost gostinskega lokala, temveč predvsem zato, ker je v njem dogajanje živo od jutranjih do večernih ur.

Če se boste na običajno jutro sprehodili po kratkem hodniku in povzpeli po stopnicah boste v Bravu Baru, s katerim že od konca leta 2019 upravlja NK Bravo, srečali našo člansko ekipo, na katero pred vsakim treningom tam čaka zdrav zajtrk, pa tudi kava za jutranje prebujanje. Nogometaši članskega moštva se v lokalu z razgledom na glavno igrišče ŽAK-a radi ustavijo tudi po treningih na klepetu, kavi ali zdravih sadnih smutijih in beljakovinskih napitkih. Glede na letni čas so v ponudbi tudi odlična vroča čokolada, poletni osvežujoči napitki, sladoledi, pice za potešitev lakote – zadoščeno je vsakemu okusu.   

V dopoldanskih urah se boste v Bravu Baru najpogosteje srečali s trenerji nogometne šole Bravo in ostalimi zaposlenimi v klubu, ki prijeten športni ambient lokala izkoristijo za delo in neformalne sestanke. Popoldne je dogajanje še bolj pestro, najpogostejši gostje so starši, ki svoje otroke pripeljejo na treninge nogometa v našo mladinsko šolo ter v atletske klube, ki domujejo na stadionu v Spodnji Šiški. Zvečer so na sporedu ogledi neposrednih prenosov športnega dogajanja. Pred petimi televizijskimi zasloni, ki omogočajo spremljanje tekem tudi na terasi, na svoj račun pridejo ljubitelji lige prvakov, najmočnejših evropskih državnih prvenstev, olimpijskih iger, zimskih športov, vsak drugi vikend pa tudi navijači Brava, ki si gostujoče tekme našega kluba radi ogledajo v »domačem« okolju.

Ob dnevih, ko se tekmovalno dogajanje preseli na ŽAK, ekipa iz Bravo Bar skrbi za vse obiskovalce tekem, najdete pa jo v jurčku, ki nam ga je odstopila ena izmed najstarejših evropskih pivovarn Hirter.

»Postati želimo najbolj športen bar v Ljubljani. Želimo prodreti v zavest ljudi, da bodo ob misli, kje si ogledati tekmo, takoj pomislili na Bravo Bar,« pove Danijel Oblak, ki nad delovanjem gostinskega objekta na ŽAK-u bdi od konca pretekle sezone. »Zgledujemo se po vzoru irskih športnih pubov, kjer ljudje v barih navijajo za svoje klube in se zabavajo,« še pove vodja lokala, ki obljublja, da se boste po prvem obisku Bravo Bara vanj zagotovo še vrnili.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI