29.12.2021

BRAVO BRAVO: Prispevaj in pomagaj pri uresničevanju sanj

V NK Bravo že vse od ustanovitve stremimo k razvoju mladih, med katerimi številni prihajajo tudi iz socialno ogroženih družin. Od leta 2006 smo finančno podprli več sto mladih, ki drugače ne bi mogli stopiti na športno pot. V zadnjih dveh letih pa je teh primerov še toliko več kot v preteklosti, saj so se številne družine znašle v socialni stiski.

Pri podpori mladim so nam v veliko dodatno pomoč tudi sredstva, ki jih vsako leto prejmemo iz naslova dohodnine. Vsi davčni zavezanci lahko namreč 1% odmerjene dohodnine namenijo tudi NK Bravo, saj smo si že pred leti zagotovili status dejavnosti v javnem interesu.

------> OBRAZEC <------

V Sloveniji je lani 10.4000 državljanov in državljank del dohodnine namenilo enemu izmed 120 nogometnih klubov v državi. S tem je slovenski nogomet dobil več kot 254.000 evrov za razvoj te prečudovite igre, samo v NK Bravo pa smo prejeli rekordnih 4461 evrov. 

Podobno kot v športu stremimo k napredku in razvoju, smo prepričani, da lahko tudi na tem področju posežemo še višje in treninge omogočimo še večjemu številu mladih. Seveda bomo cilj še lažje dosegli s skupaj. 

Vljudno vabljeni, da izpolnite obrazec za namenitev dela dohodnine. Izpolnjen obrazec lahko pošljete pristojnemu finančnemu uradu (za Ljubljano; Finančni urad Ljubljana, Davčna cesta 1, 1000 Ljubljana) ali zahtevek oddate prek sistema eDavki. Izpolnjen obrazec nam lahko dostavite tudi v klubske prostore in bomo za tehnične podrobnosti poskrbeli v NK Bravo.

 

Lidija Čop,
direktorica

Matjaž Polanič,
poslovni direktor

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI