3.9.2020

BRAVO TEQBALL ARENA JE ODPRTA

Nogomet je v Bravo več kot le igra, od danes pa smo bogatejši tudi za BRAVO TEQBALL ARENO, ki je svoje stalno mesto dobila pred BRAVO BAR oziroma na ploščadi pred Stadionom ŽAK. 

TEQBALL smo v BRAVO spoznali že v lanski sezoni, saj je najmlajše in malo starejše ta igra zabavala na številnih domačih tekmah. V letošnji sezoni pa gremo še korak dlje in smo s pomočjo Športne Teqball zveze Slovenije kot prvi slovenski nogometni klub postavili tudi lastno BRAVO TEQBALL ARENO. 

V otvoritvenem mesecu vsem članom Nogometne šole Bravo, ki v septembru praznujejo rojstni dan, podarjamo tudi 1 uro brezplačne uporabe BRAVO TEQBALL ARENE

Za koriščenje 1 ure brezplačne uporabe se najavite v BRAVO BAR na telefonski številki 064 166 004. Ob rezervaciji termina navedite tudi ime slavljenca in selekcijo, v kateri trenira. Vsi slavljenci Nogometne šole Bravo imajo tudi možnost brezplačnega zakupa BRAVO BAR, v kolikor bi želeli v našem klubskem baru s svojimi prijatelji praznovati rojstni dan. 

Redna cena najema arene je 20€ za 60 minut, za člane Nogometne šole Bravo ali ob plačilu s plačilnima karticama Mastercard oziroma Maestro pa je cena enournega najema 10€.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI