1.10.2021

Bravo dobrodošlica za Bravo chatbota

V NK Bravosmo se povezali z Mastercard in poskrbeli, da naši navijači ne boste zamudili nobenega pomembnega trenutka tekme več. Ustvarili smo namreč Bravo chatbota, virtualnega pomočnika za napredno navijanje.

Navijaj in naročaj

Kaj lahko dobro tekmo naredi še boljšo? Dobra hrana in pijača. Zato jo boste odslej prek Bravo chatbota naročili tudi s tribun in neprekinjeno spremljali dogajanje na igrišču.

Kako deluje?  Preprosto odpreš povezavo, ki jo najdeš na stadionu, nato pa samo še slediš navodilom v aplikaciji, naročiš in plačaš. Bravo chatbot te obvesti, ko je naročilo pripravljeno za prevzem, nato pa ga samo še prevzameš na označeni točki.

Za popolno doživetje si Bravo chatbota aktivirajte že danes, na tekmi pa pijačo naročite kar s tribune ter preskočite vrsto za čakanje.

Vse za prave navijače

Iščeš vstopnice za naslednjo tekmo NK Bravo? Pošlji sporočilo chatbotu in si v nekaj korakih zagotovi ogled tekme.

Vse z rumeno-modrim srcem pa bo navdušilo tudi redno obveščanje o klubskih novostih. Bravo chatbot ti bo namreč sporočil, kakšen je bil razplet pomembne tekme, kdo je nov igralec, ki bo odslej nosil dres NK Brava, in vse ostale pomembne novice.

Preizkusi Bravo chatbota že na nedeljskem obračunu proti NŠ Mura in uživaj v naprednem navijanju.

Da pa bo še bolj zanimivo, se v nedeljo obeta tudi tekmovanje med navijači NK Bravo in navijači gostov iz Murske Sobote … v pojedenih čipsih in smokijih. Točka bo NK Bravo prinesla vsaka naročena vrečka čipsa, NŠ Mura pa vrečka naročenega smokija. Vse, kar potrebuješ, da se priključiš ekipi je vstopnica za tekmo in naša nova chatbot aplikacija.

BRAVO CHATBOT 👉https://bot-nk-bravo.meetpt.com/


NK BRAVO  

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI