12.12.2021

FOTO: Bravo dobil megleno bitko v Stožicah

Zasedba Dejana Grabića je odigrala še drugo decembrsko tekmo na stadionu Stožice. V gosti megli se je ekipa NK Bravo bolje znašla in obračun proti Aluminiju dobila z 2:1.

PLT, 20. krog:
NK BRAVO - NK ALUMINIJ 2:1 (0:0)
Kavčič 66., Kramarič 68.; Krefl 89.

“Zadovoljen sem s tem, da smo danes kazali intenzivnost in dobro izpeljali osnove, ki so nam prinesle večino točk v letošnji sezoni. Pohvalil bi igralce, ki so bili po slabših predstavah na zadnjih dveh tekmah v težkem momentu. Zmaga je povsem zaslužena. Aluminij je zelo dober nasprotnik, ki lahko v vsakem trenutku premaga vsakega v ligi. V prvem delu sezone smo osvojili zgodovinsko veliko točk, ob tem pa smo tudi v polfinalu pokala, tako da prvi del sezone zaključujem z oceno: zelo pozitivno,” je po tekmi povedal glavni trener NK Bravo.

“Že od začetka smo igrali dobro. Odigrali smo točno tako, kot smo se tudi dogovorili. Bila je boljša energija z naše strani, za kar smo bili v drugem polčasu nagrajeni z dvema zadetkoma. Na prejšnjih tekmah smo si želeli več, a imamo 30 točk, kar je lep izkupiček. Upam, da bomo uspešno delo iz jesenskega dela sezone nadaljevali tudi v spomladanskem delu prvenstva,” pa je po tekmi povedla Matija Kavčič.


Foto: Sportida.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI