31.7.2021

FOTO: Točka tudi na prvem gostovanju

Po dveh remijih na domačem Žaku je četa Dejana Grabića prišla do točke tudi v Murski Soboti. Branilec naslova je povedel na začetku drugega polčasa, za prvi zadetek v novi sezoni NK Bravo pa je poskrbel Loren Maružin.

3. krog, PLT:
NŠ Mura - NK Bravo 1:1 (0:0)
Maroša 49.; Maružin 78.

"V prvem polčasu smo imeli oboji počasen ritem pri organizaciji napadov, razmere za igro so bile nečloveške. Vseeno se mi zdi, da smo našli prave prostore v fazi napada, predvsem po njihovi levi strani, ki pa jih žal nismo konkretizirali. Mura je v tem obdobju imela čisto priložnost po naši individualni napaki. V seštevku zadovoljiv polčas," je prvi del tekme pokomentiral Dejan Grabić.

Po odmoru so se zadetka prvi veselili domači, ki so zadeli preko Amadeja Maroše. "Po zaostanku v drugem polčasu smo spremenili načrt igre, v igro poslali hitrejše igralce in poskušali igrati bolj direktno. S tem smo prevzeli tveganje branjenja na širšem prostoru, trpeli ob Murinih protinapadih a vseeno uspeli z načrtom. Igralci so bili zelo dobri v taktični disciplini in zopet potrdili svoj potencial in borben karakter, ko imamo vsi vpleteni skupen cilj. Naslednji teden hočemo biti še boljši. Muri želimo odličen rezultat v četrtek. Murska Sobota je res izjemno nogometno okolje in vedno je užitek priti tja."

Nalsednja tekma za Bravo je na sporedu že v petek. Na ŽAK prihaja NK Celje, vstopnice pa so že na voljo.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI