13.5.2022

Glasuj za najboljše igralce in se poteguj za finale LP

Na spletni strani https://spins11.si se je začel izbor za najboljšo enajsterico nogometašev 1. SNL (SPINS XI), za najboljšega nogometaša 1. SNL in najboljšega trenerja 1. SNL v sezoni 2021/2022 Prve lige Telemach. Izbor najboljših bo potekal do srede, 18. 5. 2022 do 12.00 ure.

Za vse nogometne navdušenceso tokrat pripravili enkratno presenečenje, in sicer bodo izmed sodelujočih glasov javnosti izžrebali nagrajenca, ki bo prejel 2 vstopnici najvišje kategorije, ki je še dostopna (Cat. 2), za ogled finalne tekme Lige prvakov, ki bo 28. 5. 2022 v Parizu. Potek in pravila nagradne igre so objavljena na spletni aplikaciji https://spins11.si.

Izbor najboljšega nogometaša v Sloveniji s strani članov sindikata SPINS, se je prvič izvedel leta 2004, naslednje leto pa so po vzoru svetovnega združenja nogometnih sindikatov FIFPRO izbirali tudi najboljšo enajsterico sezone, kar se je ohranilo vse do danes. V izborih sindikata SPINS je vedno največjo težo predstavljalo mnenje in glas nogometašev, ki sposobnosti svojih kolegov vsak prvenstveni krog preverjajo neposredno na igriščih, enako pa velja tudi za trenerje. Preko aplikacije SPINS XI posameznik izbira nogometaše in trenerje, ki so po njegovem mnenju v glasovalnem obdobju, na igrišču in ob njem, pokazali največ. Aplikacija po novem omogoča primerjavo med nogometaši, ob upoštevanju 42 različnih statističnih kazalcev iz baze podjetja InStat, ki jo za analize sposobnosti igralcev in igralnih sistemov uporablja velika večina nogometnih strokovnjakov v Sloveniji in tujini.

Tudi v letošnjem letu sodeluje SPINS z Zvezo nogometnih trenerjev Slovenije, preko katere je v glasovanje vključenih več kot 800 trenerjev z UEFA A, PRO in UEFA PRO sytopnjo trenerske usposobljenosti.Prav tako smo zopet k sodelovanju povabili novinarje športnih redakcij največjih medijskih hiš pri nas. 

V obdobju glasovanja lahko posameznik na https://spins11.si svoj glas odda vsak dan, ostale skupine glasovalcev pa le enkrat preko posebne povezave, ki jo prejmejo po elektronski pošti oziroma v obliki sms sporočila. V sklopu aplikacije je prav tako možno neposredno spremljanje rezultatov glasovanja za najboljšo enajsterico in sicer po posameznih skupinah glasovalcev, ki oddajo svoj glas. SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI