21.4.2021

Grabić: Odlična tekma dveh zelo dobrih ekip

Pester ritem spomladanskih tekem se je za NK Bravo nadaljeval v Novi Gorici. Obračun 29. kroga Prve lige Telekom Slovenije je ponudil kar 5 zadetkov, žal so jih več dosegli domači igralci.

PLTS, 29. krog:
ND Gorica - NK Bravo 3:2 (1:1)
Begić 10., Colley 50. (11m), Vipotnik 90.; Tučić 8., Kramarič 81.

"Odlična tekma dveh zelo dobrih ekip. Naša tretja tekma v nizu, ko so bili igralci večino tekme na zelo visokem nivoju. Igrišče je bilo fenomenalno, hitro. Mogoče apel vsem odločevalcem, da vsi skupaj naredimo korak naprej pri infrastukturi. V interesu vseh je, da imajo vsi prvoligaši zelenice podobne Mariboru, Stožicam, Domžalam, Celju, Kopru in danes Gorici. To je nujen korak, ki bo pomagal ustvariti drugačen, boljši, hitrejši nogomet," je po tekmi poudaril trener Nk Bravo Dejan Grabić.

"Ustvarili smo si veliko situacij in priložnosti. Gorica je bila zelo urejena in učinkovita in tokrat se jim je vrnilo vse, kar so z dobrimi igrami skozi prvenstvo rezultatsko zamudili. Tekma z veliko tempa in tranzicij, verjetno zanimiva tudi za laično oko. Prav tukaj tiči vzrok naše nerazumne odločitve v zadnjih minutah tekme, ko bi po izenačenju na 2:2 morali tekmo "ubiti". V takšnih trenutkih moramo umiriti tempo in morebitni gol za zmago iskati kompaktno in eno priložnost ustvariti varno ali s standardno situacijo. Točka je v takšnih trenutkih velika. Mi pa smo znoreli v nekontroliran protinapad."

"Čestitke Gorici. Zelo bi pohvalil tudi sojenje. Iz mojega laicnega zornega kota je bilo zelo dobro," je še zaključil Grabić.MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI