8.10.2021

Remi z Austrio Klagenfurt; priložnost tudi mladim

V reprezentančnem premoru članska zasedba ne počiva, delo po začrtani poti nadaljuje brez reprezentantov. Varovanci našega trenerja Dejana Grabića so današnji dan izkoristili za skok čez mejo, kjer so v Športnem centru Fischl odigrali prijateljsko tekmo z Austrio Klagenfurt.

Srečanje s trenutno tretjeuvrščeno ekipo avstrijske Bundeslige se je končalo z remijem 2:2. Za Bravo sta zadela Gregor Bajde (4') in Sandi Ogrinec (81'), za domače sta bila uspešna Gloire Amanda (4') in Patrick Greil (72'). Dejan Grabić je priložnost za igro ponudil tudi mlajšim igralcem.

NK Bravo: Gal Lubej Fink, Matija Kavčič, Vanja Drkušić, Mitja Križan, Almin Kurtović, Andraž Kirm, Gašper Trdin, Miha Kancilija, Leon Sever, Gregor Bajde, Amar Memić. Klop: Renato Josipović, Marko Nunić, Gašper Vodeb, Ervin Šehić, Gal Puconja, Sandi Ogrinec, Simon Nsana, Loren Maružin, Martin Kramarič. Trener: Dejan Grabić.

(FOTO: QSpictures / skaustriaklagenfurt.at

Dejan Grabić, trener: "Dobra pripravljalna tekma. Zabili smo fantastičen gol, nato pa imeli težave s kompaktnostjo in timingi prehodov v presing, v fazi branjenja. Pripravljalne tekme žal, prinašajo ekipam iz našega okolja manj tekmovalnega naboja. Avstrijci s tem nimajo nikakršnih težav, zato tudi želimo igrati z njimi. Tega se moramo od njih še naučiti. Prav zaradi njihove tekmovalne mentalitete smo bili ob polčasu primorani prestaviti na maksimalne obrate. Če ne bi, bi gladko izgubili. Naši igralci so odlično vstopili v drugi polčas in bili kompaktni, agresivni ter dobro usmerjeni v fazi napada."Pripravil: Alen Hodžić

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI