11.6.2015

Prve ekipe so že ''priletele'' na LJ Open

Kot je za ekipe, ki prihajajo z nekoliko bolj oddaljenih krajev v navadi, le-te pridejo dan pred začetkom turnirja. Kot prvi dve ekipi sta na letališče v Benetke, s skupnim letalom, prileteli nogometaši FC Groningen in FC Bolton. Prav tako pa so v M-hotelu že nastanjeni nogometaši MTK Budapest, ki so prišli z avtobusom. Na štirih kolesih so se v našo prestolnico pripeljali tudi igralci RNK Split. 

''Na predvečer začetka letošnjega turnirja Ljubljana Open so v Slovenijo prispele 4 ekipe. MTK Budimpešta, Bolton Wanderers in FC Groningen v Ljubljano ter RNK Split v Mengeš. Po prihodu so kljub dolgi poti vsi delovali spočito in po odmevih s strani otrok v velikem pričakovanju tekem,'' je prve vtise prispelih nogometašev strnil Rok Cizelj.

''Angleži so celo nekoliko potarnali, da so morali svojo domovino zapustiti ravno v trenutku, ko je bilo pri njih lepo vreme. Kot so letos spoznali tudi naši fantje iz ekipe U15 je to v Boltonu prej izjema kot pravilo. No tudi pri nas jim, kar se vremena tiče, ne bo hudega ...,'' je takoj po prihodu FC Bolton, Angleže potolažil vodja tekmovanja Rok Cizelj.

''Po tem, ko so v večernih urah prispeli v Ljubljano je vse skupaj čakala večerja nato pa nastanitev v sobah in verjamem, da zgoden spanec,''  je urnik ekip pred začetkom turnirja predstavil Rok Cizelj.

8. Ljubljana Open se začne v petek, 12. 6. 2015 s tekmama ob 11:00. Začeli bodo naši fantje, ki se bodo pomerili proti RNK Split, na drugi tekmi, ki se bo pričela prav tako ob 11:00 pa se bosta udarila SK Sturm Graz in lanski zmagovalec MTK Budimpešta.

Vse tekme Ljubljana Open lahko spremljate V ŽIVO na TEJ POVEZAVI.
 
S. F.
Foto: FC Groningen 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI