23.8.2017

Na tekmi vs. NK Brežice bomo dobrodelni!

Ekipa AŠK Bravo bo v soboto, 26. 8. 2017 odigrala drugo domačo tekmo v 2. SNL. V 4. krogu bo gostila NK Brežice. Po odličnem startu v sezono, s tremi zmagami in odlično podporo s tribun, si podobno obetamo tudi na sobotni tekmi. Navijači NK Bravo in Svet staršev pa pripravljajo projekt zbiranja šolskih potrebščin za otroke, ki si tega ne morejo privoščiti.
 
Tekma 4. kroga 2. SNL, ki bo odigrana na osrednjem igrišču ŠPL (ŽAK), se bo pričela ob 17:00.
 

CENA VSTOPNICE

 
Enkraten obisk:
ODRASLI: 5 EUR
MLADOLETNI: 2 EUR
 
Cene paketov vstopnic:
5 tekem: 20 EUR odrasli, otroci 8 EUR
10 tekem: 40 EUR odrasli, otroci 15 EUR
Letna karta (15 tekem + MNZ pokal): 60 EUR odrasli, otroci 20 EUR

PROST VSTOP:
Otroci – člani Nogometne šole Bravo – gratis letna karta
 
Ker smo uvedli brezgotovinsko poslovanja pri prodaji vstopnic, bo na začetku za vse nas precej novosti. Pozivamo vas, da pravočasno pridete na tekmo oz. si zagotovite svojo vstopnico.
 

KAKO DO VSTOPNICE ZA TEKME AŠK BRAVO?

 
Vrata stadiona odpremo uro pred tekmo, pred tem pa bo veselo pred stadionom, saj se bodo navijači NK Bravo zbirali pred tekmo, ob 16:00 pri navijaški info točki, kjer se boste lahko vsi prisotni družili, se okrepčali in skupaj dvigovali navijaško atmosfero. 
 
Veselo bo pred, med in po tekmi, zato pridite pravočasno in dobro opremljeni z navijaškimi rekviziti. 
 
Vsi podprimo naše fante na igrišču, pridružite se Navijaški skupini Bravo, ki seje pozitivno energijo in je najbolj atraktivna, prepoznavna in simpatična navijaška skupina v 2. SNL in širše.  Z vašo pomočjo ostanimo nepremagani v naši nogometni trdnjavi v Spodnji Šiški na ŽAK-u in skupaj pomagajmo fantom do novih treh točk.

Veselo navijaško dogajanje pred tekmo pa bo tokrat tudi DOBRODELNO obarvano.  

Šolske počitnice se bližajo koncu in kmalu bodo naši najmlajši ponovno zasedli šolske klopi. Večina ima šolske potrebščine že pripravljene, nekateri starši pa s strahom in nelagodjem čakajo na 1. september, ko bodo morali njihovi otroci imeti vse priskrbljeno za začetek šole.

Svet staršev in Sklad staršev se je skupaj z Navijaško skupino NK Bravo odločil, da organizira in podpre ?dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za naše otroke, ki trpijo pomanjkanje.
 
Vse obiskovalce članske nogometne tekme v soboto, 26.8.2017 prosimo, da naj po svojih zmožnostih in vesti prispevajo šolske potrebščine ali donirajo denarni znesek v za to posebej označene škatle (z napisom "Nogomet za vse!"), ki bodo postavljene zraven glavnega vhoda na stadion oz. pred navijaško info točko.
 
Donirane šolske potrebščine bo dobrodelni sklad NK Bravo razdelil med člane NK Bravo, ki si jih ne morejo privoščiti. Denarni prispevki so dobrodošli na mestu zbiranja prispevkov, kot tudi preko nakazil na bančni račun NK Bravo:
02300-0255667474,
sklic na številko 00 2009 (namen SKLAD).

 
Preostanek doniranega materiala bomo po zaključku akcije (predvidoma 15.9.) predali Slovenski filantropiji.
 
Že v naprej hvala!
 
#dobrodelniBravo
#podpiramoBravo
#nogometZaVse
#pomagamoDaZmagamo
 
NK Bravo, Svet Staršev, Sklad sveta staršev
Foto: Martin Rigler
 
 

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI