PREDSTAVITEV

V NK Bravo razvijamo sistem, ki mladim ponuja dobre pogoje za njihov nadaljnji nogometni in tudi osebnostni razvoj. Poudarek je na odličnosti, profesionalnosti, strokovnosti in vrhunskosti na vseh ravneh.

Odločitev za NK Bravo pa je vendarle tudi izbira za malce drugačno nogometno zgodbo. Filozofijo in vizijo kluba morate razumeti in vam mora ustrezati. Le tako boste v klubu uživali in ga imeli radi in le tako se bo klub skupaj z vami razvijal tudi sam. Prihodnost lahko zgradimo le skupaj.

Nogomet v NK Bravo ni le igra, je način odraščanja preden vstopite v areno življenja.

Vse potrebne informacije o urnikih in selekcijah najdete na naši spletni strani, za dodatne informacije pa pokličite:

Rok Cizelj
E: rok.cizelj@nk-bravo.si
M: +386 41 868 399
Rok Cizelj

POMEMBNI DOKUMENTI

 Pristopni dokument
 

VPIS

V program 'CICI BRAVO' sprejemamo otroke, ki so praviloma rojeni v letu 2017 oz. starejši (6 - 8 let). Osnovni cilj programa 'CICI BRAVO' je zabava, igra, gibanje, sodelovanje ter navajanje na red in disciplino.

V najmlajšo in prvo tekmovalno selekcijo so trenutno vključeni otroci rojeni v letu 2014, ki so v sezoni 2019/2020 vključeni v selekcijo U9.

Pričetek vadbe je predviden z začetkom šolskega leta, in sicer v drugem tednu meseca septembra. Vadba bo potekala 2 krat tedensko v štirih skupinah in v 4 različnih terminih, s čemer omogočamo staršem izbiro dveh dni vadbe.

 

SPOROČILO USTANOVITELJA

Kot častni predsednik kluba bom vesel, če se boste odločili za vadbo v naši sredini. S tem nam boste izkazali zaupanje, ki ga bomo na vseh področjih skušali upravičiti. Predvsem želimo, da se boste v naši sredini dobro počutili, da ne bo naša prva skrb rezultat, pač pa učenje, prijateljstvo ter zabava. Rezultati morajo biti posledica dela, želje in znanja, ki vam ga bo NK Bravo prav gotovo zagotavljal v celotnem razvojnem obdobju. Vaše uspehe in poraze bom s svojimi sodelavci in trenerji delil z vami, spremljali bomo vaš razvoj ter skrbeli za vaš napredek– kot nogometaše in osebnosti. Tudi če vaša odločitev ne bo NK Bravo, vam želim vse najboljše in lepo športno prihodnost!

- častni predsednik Darko Klarič

STROŠKI

Predno se odločite vključiti v NK Bravo, morate biti seznanjeni tudi s stroški. Letna članarina znaša 30 evrov in se plača enkrat letno.

Mesečna vadnina je odvisna od selekcije v katero je uvrščen vaš otrok. Mesečna vadnina v selekciji CICI Bravo znaša 50 evrov, v selekcijah od U8 - U10 je mesečna vadnina 60 evrov, od selekcije U11 do U19 pa je mesečna vadnina 70 evrov. V primeru da imate v klubu dva otroka, se za enega obračuna polovična mesečna vadnina.

Vadnina se plačuje celotno sezono, ki traja od julija do konca junija naslednje leto. Selekcija CICI Bravo je oproščena vadnine za mesec julij.

Strošek je tudi klubska oprema. Višina je odvisna od količine naročene opreme, saj pri tej starosti nekaterih artiklov, kot so bunda, trenirke za tekme ... otroci ne potrebujejo.

*veljavnost od 20.06.2024

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI