12.5.2024

20 strelov in kup priložnosti dovolj zgolj za točko

Tekma 35. kroga Prve lige Telemach se je končala z neodločenim izidom. Za gostujočo zasedbo je zadel Robert Čakš, medtem ko je za domače ob koncu srečanja v polno meril Rok Maher.

Prva liga Telemach, 35. krog:
BRAVO KOSTEL - NŠ MURA 1:1 (0:0)
Maher 90.; Čakš 51.

Bravo Kostel: Orbanić, Kavčič, Gorenc, Jakšić, Španring, Selan, Trdin, Pečar, Kerin, Stanković, Poplatnik
Klop: Maher, Maksimović, Štravs, Tučić, Likar, Hribar, Gurlica

Menjave:
29. min Tučić / Poplatnik
61. min Maksimović / Kerin
74. min Maher / Pečar
74. min Štravs / Selan

"Čestitke igralcem in celotni ekipi za dobro predstavo. Skoraj celotno tekmo smo kontinuirano napadali in si ustvarili zares odlične prilžnosti. 20 strelov proti nasprotnikovemu golu in 10 kotov govori o premoči na igrišču. Me pa žalosti, da iz ustvarjenih priložnosti nismo zadeli vsaj dvakrat in prišli do treh točk, ki bi si jih tudi zaslužili. Zabeležili smo še peti zaporedni remi, ampak v tej seriji smo bili skoraj vedno bliže zmagi kot remiju," je po tekmi povedal Aleš Arnol.

"Tekmovalno še nismo zaključili s sezono. Ekipa se je z odličnimi predstavami skozi celotno sezono pripeljala v situacijo, da se tudi v zadnjem krogu bori za četrto mesto. To ni naključje, temveč preprosto posledica kakovostnih predstav. Zdaj je treba dobro oziroma odlično predstavo ponoviti še na zadnjem gostovanju sezone. Čaka nas tekma proti odlični ekipi, polni sijajnih posameznikov. Delo torej še ni končano. Igramo za 4. mesto, ki morda še vedno vodi v evropska tekmovanja," je še dodal glavni trener Bravo Kostel.


MH
Foto: Sportida.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI