12.5.2015

12 sodelujočih na Ljubljana Open 2015

Dober mesec pred 8. mednarodnim turnirjem Ljubljana Open so znane vse ekipe, ki bodo nastopile na letošnjem turnirju. Od že znanih tujih ekip bodo na turnirju poleg NK Bravo še NK Maribor, NK Celje in NK Olimpija. Letos bo turnir, ki bo potekal med 14. in 16. junijem, v celoti odigran na igriščih ŠPL-ja. Kmalu pa bodo znane tudi skupne za prvi del tekmovanja.
 
''Ko bo znana točna zasedenost igrišč na ŠPL-ju in ko bomo izvedeli kje se bo igrala finalna tekma U15, bomo lahko pripravili podroben razpored tekmovanja,'' je dejal vodja organizacijskega odbora Ljubljana Open Dejan Močnik. ''Kot vsako leto do sedaj želimo ekipam ponuditi vrhunsko organizacijo in konkurenčne ekipe. Verjamem, da bomo tudi letos spremljali zanimiv in kakovosten turnir.

8. turnir Ljubljana Open se bo pričel v petek, 12. junija 2015 ob 11:00. Finalna tekma pa bo odigrana na osrednjem igrišču Športnega parka Ljubljana v nedeljo, 14. junija 2015 ob 13:30.

Naslov prvaka Ljubljana Open 2014 brani MTK Budimpešta, ki je v finalu premagal štirikratnega zmagovalca turnirja GNK Dinamo Zagreb. Ekipa NK Bravo je osvojila odlično 3. mesto. 


Sodelujoče ekipe na Ljubljana Open 2015:

MTK Budapest (MAD)
Dinamo Zagreb (HRV)
HNK Rijeka (HRV)
MŠK Žilina (SVK)
Bolton Wanderers (VB)
FC Groningen (NIZ)
Sturm Graz (AUT)
Red Bull Salzburg (AUT)
NK Olimpija
NK Maribor
NK Celje
NK Bravo
 
S. F.
Foto Martin Rigler

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI