12.1.2024

Aco ostaja v Šiški!

Z Jakoslavom Stankovićem smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja najmanj do konca sezone 2025/26 z možnostjo podaljšanja za še dodatno sezono.

"Vsa pričakovanja, ki sem jih imel pred prihodom v Ljubljano, so se uresničila. S fanti smo se odlično ujeli, sodelovanje s strokovnim štabom pa je izjemno profesionalno, zaradi česar sem se z veseljem odločil za podaljšanje pogodbe. Verjamem, da sem v pravem okolju, v katerem bom v prihodnje še bolj napredoval," je ob podaljšanju sodelovanja povedal Aco.

"Jakoslav je prvem delu prvenstva pokazal vse tisto, kar smo vedeli da ima in zmore. Verjamemo, da je v pravem okolju in ima še ogromno potenciala. Z močno voljo, nepopustljivostjo na igrišču in neverjetno energijo pozitivno vpliva tudi na vse ostale soigralce," je bil ob podaljšanju pogodbe zadovoljen Dejan Močnik, športni direktor NK Bravo.

Jakoslav je v prvi polovici sezone za Bravo nastopil na 18 prvenstvenih in 1 pokalni tekmi, na zelenici pa je preživel 1530 minut. Podpisal se je tudi pod dva gola. Prvenec v rumeno-modri družini je doživel na tekmi proti Domžalam, gol proti Celjanom pa je bil izbran celo za najlepši gol 12. kroga Prve lige Telemach.


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI