6.8.2022

Aleš Arnol pred začetkom sezone mladincev in kadetov

Ekipi Bravo Mastercard in Bravo Nova KBM sta prvi v vrsti mlajših selekcij, ki se podajata v novo tekmovalno sezono. Pred prvim žvižgom je svoja pričakovanja in pogled predstavil Aleš Arnol, vodja mladinskega programa NK Bravo.

"Ne glede na to, da želimo biti v tekmovanju ponovno uspešni, nikoli ne pozabljamo naših vsebinskih ciljev. Drži in strinjamo se, da je nogomet v prvi vrsti tekmovanje. A pri razvoju mladih nogometašev ne smemo pozabiti, da ni vseeno kako pridemo do uspešnega rezultata. Pravi rezultat dela nogometne šole predstavljajo mladi igralci, ki se skozi nogometno šolo prebijejo v našo člansko ekipo ali le to presežejo. Gašper Vodeb, Luka Marjanac, Gal Puconja, Beno Selan so v pretekli sezoni kot mladinci že prišli do nastopov v PLTS. Člansko ekipo pa so sestavljali še naslednji igralci, ki so bili v preteklosti del nogometne šole Bravo: Gregor Bajde, Sandi Ogrinec, Igor Vekić, Žan Trontelj, Almin Kurtović, Mark Španring, Matevž Matko, Miha Kancilija ter Gal Lubej Fink. Poleg omenjenih, ki so za člansko ekipo že nastopili v uradnih tekmovanjih so del članske ekipe še: Kristjan Trdin, Lan Hribar in Senad Porić," razloži Arnol.

"Klubske smernice modela igre so jasno postavljene zgolj s ciljem, da se ekipam in posameznikom omogoči napredek skozi tekmovalne sezone. Tako kot vsak sistem, tudi naš sigurno ni popoln, zato skrbimo, da se nenehno razvija. Zato tudi od igralcev in ekip ne pričakujemo popolnosti. Želimo in zahtevamo le, da prevzemajo odgovornost za svoje treniranje, tekmovanje in napredek. Na njihovi poti ne bo nič podarjenega. Pred njimi je le nova priložnost, ki jo lahko izkoristijo," dodaja vodja mladinskega programa, ki hkrati deluje tudi kot pomočnik trenerja Dejana Grabića v članski konkurenci.

"V prihajajoči tekmovalni sezoni obljubljamo, da bomo pri našem delovanju in povratnih informacijah še naprej realni, brezkompromisni in iskreni. Verjamemo, da je le to pravi temelj za zdrav razvoj, ki lahko pripelje do uspešne nogometne kariere posameznika. Srečno in uspešno v sezoni 2022/2023 vsem članom družine Bravo."


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI