30.12.2021

BRAVO BRAVO: Zelo si želim igrati na Ljubljana Open 2022

V  šestem mesecu koledarskega leta 2022 bo na sporedu naslednji turnir Ljubljana Open. Naša prihodnost bo po lanskoletni uvrstitvi v finale tudi tokrat poizkušala priti do novega odmevnega rezultata. Eden od adutov selekcije Bravo Petrol pa bo tudi Timotej Rejc. V prijetnem pogovoru nam je povedal, kako zelo si želi nastopiti na tem tekmovanju, koga si želi za nasprotnika in kakšni so cilji. Z nami pa je Timotej delil tudi preostale svoje misli pred prihajajočim izzivom. 

Ljubljana Open 2022 je vedno bližje, že čutiš kaj napetosti, si mogoče že kaj nervozen? 

Ja malo že čutim napetosti. Nervoze zaenkrat še ne, ampak verjamem da bo gotovo prišla, ko bomo vse bližje juniju.

 Kaj si slišal o tem dogodku, si si ga mogoče kdaj že ogledal tudi v živo? 

Če igraš za Bravo, Ljubljana Open ne gre mimo tebe. Vsako leto se govori o turnirju, enkrat sem si ga ogledal tudi že v živo.

Kako zelo si želiš nastopiti na tem tekmovanju, pričakuješ mogoče, da ti bo trener ponudil priložnost za igro?

Tega tekmovanja si zelo želim, ker bodo na turnirju nastopale močne ekipe iz drugih držav. Mislim, da mi bo trener dal priložnost igrati, samo kakšna poškodba me lahko ustavi.Kdo bi bil najbolj zahteven nasprotnik, si koga od nasprotnih ekip mogoče ne želiš?

Mislim, da je najmočnejša ekipa Southampton. Z njimi bi zelo rad odigral tekmo. Ni nasprotnika, proti kateremu si ne bi želel igrati. Z vsemi bi se z veseljem pomeril.

Kdo bo po tvojem mnenju igral v finalu in kdo bo končni zmagovalec?

Bom pozitiven in rekel, da bo finale Bravo - Udinese. Zmagovalci bomo mi, po izvajanju kazenskih strelov.

Bravo je lani na Ljubljana Open zabeležil najboljšo uvrstitev do zdaj. Smo letos že pripravljeni storiti še korak naprej in priti do končne zmage na turnirju?

Ne obremenjujem se preveč z rezultatom. Malo pa mi je že mar za to. Pomembna mi je predvsem moja igra in da lahko veliko doprinesem ekipi. Če pa zmagamo, bom super vesel. Vsekakor ciljamo na zmago.

Kaj pričakuješ od svojih nastopov na Ljubljana Open 2022?

Od svoje predstave pričakujem čvrsto, borbeno igro in seveda kakšen gol.

Prepričani smo, da bodo na turnirju lahko prisotni tudi gledalci. Kdo vse te bo podprl na tekmah?

Upam, da bodo gledalci in bodo navijali za nas. Mene bo verjetno gledala moja ožja družina, oče, mama in brat, verjetno pa bo prišel še kakšen bratranec in stari straši. Se mi zdi pa super, da nas bodo drugi lahko gledali tudi preko spletne stani oziroma socialnih omrežij. Mogoče pa bom le imel malo treme pred tem.

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI