11.9.2019

Besart Abdurahimi okrepil napad NK Bravo

Ekipa NK Bravo bo v nadaljevanju prvenstva še močnejša. Po odhodu Mitje Križana je vrzel v napadu zapolnil izkušeni Besart Abdurahimi.

29-letni krilni napadalec je v svoji karieri osvojil naslov državnega prvaka Kazahstana in Makedonije. V Zagrebu rojeni Abdurahimi je zabeležil tudi 12 nastopov za makedonsko izbrano vrsto.

Kariero je začel v kubu NK Zagreb od koder ga je pot vodila v Izrael (Hapoel Tel Aviv), Belgijo (Lokeren), Albanijo (FK Partizani) in Romunijo (FC Hermannstadt). V času igranja za belgijski Lokeren je bil posojen še v Astano (Kaz), Osako (Jap) in Shkendijo (Mak).

"Srečen sem, da mi je uspelo priti v to sredino. Dal bom vse od sebe, da ekipi pomagam pri doseganju zastavljenih ciljev. Sistem igre sem spoznal na pripravljalni tekmi proti Istri. Všeč mi je način igre NK Bravo, dobro pa smo se ujeli tudi s trenerjem in igralci," je ob podpisu enoletne pogodbe povedal novopečeni član NK Bravo, ki z ekipo trenira že dober teden dni.Besart Abdurahimi bo v družini NK Bravo nosil dres s številko 7.

NK Bravo, ki v Prvi ligi Telekom Slovenije trenutno zaseda 7. mesto, naslednji obračun čaka v petek, ko bo gostovala pri NK Rudar Velenje. 


MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI

MEDIJSKI POKROVITELJI