3.10.2022

Blaž Klarič odslej podpredsednik NK Bravo

Na rednem zboru članov Nogometnega kluba Bravo je prišlo do spremembe statuta NK Bravo s katero se je formirala funkcija podpredsednika kluba. To funkcijo je prevzel Blaž Klarič.

"V NK Bravo sem v različnih vlogah vključen že od ustanovitve oz. prve tiskovne konference naprej. Na začetku sem bil zraven kot urednik spletne strani in revije Bravo Bravo, kasneje kot tehnični vodja različnih selekcij, od U14 do članske ekipe, v zadnjem času pa bolj pri organizacijski in poslovni plati. Tako sem imel možnost dodobra spoznati delovanje kluba od blizu na igrišču, ob igrišču in v pisarnah," uvodoma pove Blaž Klarič.

"V vlogi podpredsednika načrtujem, da bom lahko klubu pomagal postajati še boljši na različnih področjih, predvsem pri vzpostavljanju kontaktov in sodelovanju z drugimi klubi in organizacijami ter pri iskanju vedno novih možnosti za še boljšo organizacijo in delovanje. Želim si predvsem, da bi tudi vnaprej delovali v sklopu naših zmožnosti in zasledovali cilj, da smo vsako leto boljši in da nadaljujemo z organsko rastjo, brez iskanja bližnjic in prehitevanja."

"Obdobje, ki nas čaka, ne bo lahko in bo polno izzivov. Se pa teh izzivov, predvsem zaradi ekip, ki jih imamo na in ob igrišču, zelo veselim," še doda podpredsednik NK Bravo.

Na dnevnem redu zbora članov NK Bravo so bile tudi volitve za predsednika kluba, sekretarja, za predsednika in člane nadzornega odbora ter disciplinske komisije. Večina izvoljenih nadaljuje s svojim delom tudi v naslednjem mandatu.

Zbor članov je potrdil naslednje funkcije:
Predsednik kluba: Luka Brezovec
Podpredsednik kluba: Blaž Klarič
Sekretar: Rok Cizelj
Predsednik nadzornega odbora: Dean Gregorič
Člana nadzornega odbora: Miha Goriup in Stanislav Markovinović
Predsednica disciplinske komisije: Barbara Bajželj
Člana disciplinske komisije: Janko Kuhar in Robert Misja


MH
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI