4.6.2022

Bravo Generali je Državni prvak Slovenije 2021/2022 U15!

Selekcija Bravo Generali (U15) je po zaostanku z 0:3 na povratni tekmi finala Državnega prvenstva zrežirala superpreobrat, s hat-trickom Naja Lulića in z zadetkom Artona Mandjuke prišla do zmage s 4:3 in je v skupnem seštevku s 5:4 premagala Maribor ter tako osvojila naslov Državnega prvaka Slovenije za tekmovalno sezono 2021/2022!

Pripravil: Alen Hodžić
FOTO: Rok Cizelj1. Liga U15, povratna tekma finala Državnega prvenstva: (1. tekma 1:1)
Bravo Generali - Maribor 4:3 (0:3)
Arton Mandjuka 54. min., Naj Lulić 62. min., 67. min., 70. min.

Bravo Generali (U15): Alek Ivić, Haris Beganović (od 43. min. Jaka Pečnik), Matic Malnar (od 59. min. Tobias Klopčaver Čatič), Val Kraševec, Žan Celarc (od 59. min. Til David Poppe), Flavio Junčaj (od 70. min. Ali Hasanović), Jaša Kraševec, Naj Lulić, Jurij Kvaternik, Kobi Bajc (od 51. min. Arton Mandjuka), Dominik Drobnič. Trener: Jurij Hostnik.

ZAPISNIK O TEKMI
RAZPORED FINALAJurij Hostnik, trener Bravo Generali: "Zadnji sodnikov žvižg? Ne spomnim se ga. Neverjetno. Ne morem opisati svojih občutkov. Ob polčasu in zaostanku z 0:3 smo se dogovorili, da gremo v drugi polčas z mislijo na začetni rezultat. V drugem delu igre so se moji fantje predstavili kot povsem druga ekipa, pokazali so drug odnos in boljšo predstavo, ki nam je prinesla neverjeten preobrat in zmago. Verjel sem, da če bomo dosegli en zadetek, se lahko vse zgodi in v to so verjeli tudi fantje na igrišču. Pozabiti ne smemo tudi podpore s tribun, ki je bila ključna."


SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI