19.3.2023

Bravo premagal Gorico! Prekinjen niz brez zmage!

Na tekmi 28. kroga Prve lige Telemach se je Bravo vrnil po zaostanku in slavil proti neposrednemu tekmecu za obstanek z 2:1. 

Prva liga Telemach, 28. krog:
NK BRAVO - ND GORICA 2:1 (0:0) VEČ
Kramarič 54., Svetlin 64.; Mevlja 47.

"Izredno pomembna zmaga in točke. Čestitke igralcem, ki so po seriji težkim tekem v kratkem obdobju pokazali neverjetno voljo in karakter. Zadetek smo prejeli iz edine prave priložnosti nasprotnika, znova pa smo se hitro pobrali in tokrat uspeli obrniti tekmo v našo korist. Bili smo bliže tretjemu zadetku, kot pa Gorica izenačenju. Suvereno smo tekmo pripeljali h koncu, zato še enkrat čestitke igralcem," je po prvi zmagi v vlogi trenerja v članski konkurenci povedal Aleš Arnol.

Nalsednja tekma Bravo čaka 1. aprila v gosteh proti Kopru. V reprezentančnem premoru za enkrat prijateljskih tekem ni načrtovanih: "Igralci so zares izčrpani in veseli smo, da nimamo nobenih dodatnih poškodb. Tu gre zahvala Darjanu Šuštarju, ki je odgovoren za kondicijsko pripravo fantov. Najprej bo na sporedu počitek, nato pa znova nekaj kakovostnih treningov za katere v minulih tednih enostavno ni bilo časa."MH
Foto: Sportida.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI