18.9.2023

Dve tekmi za Bravo Nova KBM in Bravo Generali

Kadeti in starejši dečki so v minulem tednu odigrali tekmi proti Iliriji in Celju. Zanimivo, da sta obračuna potekala sila podobno. Obe ekipi sta po vodstvu ostali brez točk proti Iliriji, proti Celju pa sta po zaostanku osvojili točko.

1. slovenska kadetska liga, 6. krog:
Ilirija Extra-Lux - Bravo Nova KBM 3:2 (0:2)
Videnović 51., 80., Letić 54.; Brecelj 15., Lulić 40.

Bravo Nova KBM: Tavčar-Žužek, Bizjan, Balažic (Krstić 81.), Lulić, Blaško, Brecelj (Šupuk 73.), Drobež, J. Kraševec, Pečar, V. Kraševec, Raspet (Ceferin 84.)1. slovenska kadetska liga, 7. krog:
Bravo Nova KBM - A2S Celje 1:1 (0:1)
Raspet 51.; Vukelić 10. (11m)

Bravo Nova KBM: Tavčar-Žužek, Bizjan, Šimnovec, Balažic (Pečar 67.), Lulić (Šupuk 82.), Blaško, Brecelj (Krstić 93.), Drobež, J. Kraševec, V. Kraševec, Raspet (Ceferin 88.)

"Rezultatsko nismo bili uspešni oziroma smo dobili precej manj, kot bi si morda za prikazano zaslužili. Zadovoljni smo z mnogimi segmenti igre in načinom, s kakršnim se fantje lotevajo tekem in jih igrajo. Smo pa v športu, ko te male nedoslednosti hitro stanejo zmag. Da smo v teh tekmah dobili več golov kot jih zabili, mora biti šola koncentracije in prevzemanja odgovornosti pred obema goloma. Temu se na treningih z namenom največ posvečamo. Fantje so v kratkem obdobju naredili korake naprej, nekateri zelo velike in pomembno je, da se tega zavedamo tudi takrat, ko rezultat tega ne potrjuje," je misli po obeh tekmah strnil Janez Ferk, trener Bravo Nova KBM1. Liga U15, 6. krog:
Ilirija Extra-Lux - Bravo Generali 3:1 (1:1)
Lungu 32., Matoh Horvat 74., Alić 80.; Dimitrijevič Šlamberger 19.

Bravo Generali: Grom, Mächtig Kožlin, Mrša, Jovanović (Cimperšek 80.), Drobnič, Knafelc (Češnovar 62.), Avčin, Bronja, Dimitrijevič Šlamberger (Ažman 50.), Jelenc Čančar (Bergant 80.), Korošec (Tofaj 62.)

"Tekma dveh različnih polčasov, kjer smo v prvem dobro kontrolirali igro in odigrali enega boljših polčasov v letošnji sezoni. Bili smo agresivni, natančni v igri v napadu in taktično dosledni. Žal nismo izkoristili kar nekaj obetavnih situacij, skozi katere bi morali ogroziti gol nasprotnika in tudi rezultatsko nadgraditi dobro vsebino. Drugi polčas pa je nivo naše igre pretirano padel v vsem prej omenjenem. Prehitro smo izgubljali žoge ter vnašali nemir v svojo igro. Domačini so iz minute v minuto bolj pritiskali na naš gol in dobro izkoristili priigrane priložnosti. Zaslužen poraz, ki pa nosi pomembne lekcije. Verjamem, da jih bomo znali tekom sezone obrniti v svoj prid," je po tekmi razmišljam trener Bravo Generali.1. Liga U15, 6. krog:
Bravo Generali - A2S Celje 1:1 (0:1)
Drobnič 51.; Čanković Peternelj 7.

Bravo Generali: Grom, Mächtig Kožlin, Mrša, Jovanović, Drobnič, Bergant (Tofaj 70.), Avčin, Bronja, Dimitrijevič Šlamberger (Knafelc 47.), Korošec (Kramarič 74.), Ažman (Jelenc Čančar 40.)

"Kot končni rezultat, je bila tudi sama tekma izenačena. Gostje so začeli nevarneje in nas z direktnostjo pri prehodih v napad postavljali pred obrambne izzive. Vse do trenutka, ko smo začeli bolj zanesljivo igrati v napadu in več pozornosti namenili dobri postavitvi v kontroli napada. Tekom tekme smo vzpostavili ravnovesje, se uspeli prilagoditi zgoščeni formaciji nasprotnika in prevzeli pobudo v igri. Še posebej v drugem polčasu smo bili kanček nevarnejši nasprotnik. Veseli me tekmovalnost fantov, ki so tokrat tekmovali za vsako žogo ter z razliko od sredinega obračuna z Ilirijo, uspeli držati ritem tekme do sodnikovega piska," je Matej Drobnič povzel še tekmo s Celjem.
 MH

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI