4.11.2022

Ekipa Bravo Generali do popolnega meseca

Mesec oktober je bil za mlajše selekcije NK Bravo, ki tekmujejo pod okriljem NZS, izjemno pester. Ekipa Bravo Mastercard Je unovčila nekaj preprečljivih predstav, Bravo Nova KBM se bori za sam vrh državnega prvenstva, ekipi Bravo Generali pa je uspel popoln mesec - fantje so zabeležili same zmage.

1. SML, 13. krog:
NK Maribor - Bravo Mastercard 2:0 (1:0)

Bravo Mastercard: Trivunčević, Hovnik, Trdin (Velepič 51.), Jarkovič, Gaberšek Rotovnik, Žle (Ševo 74.), Kopatin, Hribar, Pučnik (Sonjak 88.), Dagarin (Cverle 80.), Karo1. SKL, 13. krog:
NK Maribor - Bravo Nova KBM 3:3 (0:3)
Midžan 9., Grohar 17., Hamuić 28.

Bravo Nova KBM: Ivić, Jančič, Kraševec, Jusić, Čenčič, Judež, Močiler (Šabanaj 33. (Kopatin 75.)), Hamulić (Kavčič 86.), Grohar, Midžan (Šabotić 70.), Bajc1. Liga U15, Zahod, 13. krog:
Bravo Generali - NK Brinje Grosupje 3:0 (3:0)
Blaško 9., 22., 42.

Bravo Generali: Tavčar Žužek, Rejc, Bajec, Lemut, Pečar, Sterle, Blaško (Balažic 74.), Velić (Mrša 71.), Čop (Šneler 52.), Mir (Jovanović 60.), Hasanović

"Mesec oktober je bil za selekcijo U15 rezultatsko zelo uspešen. Na treningih smo se z vsakim dnem bolje spoznavali, fantje so se počasi navadili mojega načina treningov in vodenja, jaz pa sem na dnevni bazi spoznaval njihove kvalitete in karakter. Igralci so v preteklem mesecu res pokazali voljo do treniranja, učenja in sprejemanja novih informacij. Že na prvih dveh tekmah proti Domžalam in Bilju smo na igrišču kazali dobre predstave, ki pa so zaradi naših napak ostale rezultatsko nepotrjene. V prvih dveh tednih smo ravno tem segmentom dajali največji poudarek, da poskusimo število neumnih napak pred našim golom spraviti na minimum. Fantom za to vse čestitke, saj smo na naslednjih štirih tekmah prejeli le en gol. Štiri zaporedne zmage proti Primorju, Olimpiji, Kopru in Brinju so bile potrditev dobrega dela igralcev na treningu v preteklem mesecu. Z izjemo drugega polčasa proti Kopru smo bili v vseh ostalih polčasih boljši od nasprotnika. Predvsem me veseli, da smo bili v osnovah igre dominantnejši od tekmecev tako na individualnem kot moštvenem nivoju, saj se le tako potem zares pokažejo njihove kvalitete in kreativnost v sami igri. Do polovice prvenstva nas čakajo še trije naporni tedni dela, saj želimo še dodatno dvigniti kakovost naše igre, odlično zagnanost in voljo do napredovanja pa bomo skušali zadržati še naprej. Fantje so v preteklem mesecu pokazali lep napredek na individualnem nivoju glede samih odločitev v igri in vseh ostalih dejavnikov nogometne igre, za kar jih lahko le pohvalim," o popolnem mesecu pravi Nik Salaj, ki je ekipo prevzel šele septembra.


MH
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI