17.11.2022

FOTO: Bravo Generali do 7. zaporedne zmage

Jesenski del prvenstva mlajih selekcij se počasi končuje. Medtem ko sta selekciji Bravo Mastercard in Bravo Nova KBM zaradi reprezentančnega premora počivali, so pri Bravo Generali nadaljevali z zmagovitim nizom. Minuli konec tedna so fantje premagali Radomlje, v sredo pa so bili boljši še od Triglava.

Liga U15, Zahod 15. krog:
Kalcer Radomlje - Bravo Generali 0:3
Velić 38., Pečar 71., Čop 80.

Bravo Generali: Vehovec, Rejc, Bajec, Lemut, Hasanović, Baažic (Mrša 73.), Čop, Pečar, Brvar (Mir 41.), Sterle (Ažman 65.), Velić

"Vesel sem za našo šesto zaporedno zmago. Kljub veliko priložnosti smo imeli nekaj težav, a kljub temu smo dosegli prvi gol. Polčas se je zaključil z 1:0. V drugem delu si nasprotnik ni ustvaril veliko, nato pa smo zadeli še drugič in tretjič in tekmo mirno pripeljali do konca. Z rezultati se vidi naš ekipni napredek," je po tekmi v Radomljah povedal strelec za 2:0 Andrej Pečar.


Liga U15, Zahod, 16. krog:
Bravo  Generali - NK Triglav 3:0
Sterle 28., Velić 32., 45.

Bravo Generali: Vehovec (Tavčar-Žužek 41.), Rejc, Bajec, Lemut, Hasanović, Balažic, Čop (Jovanović 47.), Pečar, Velić, Mir, Sterle (Avčin 68.)

"Tekmo smo začeli dobro z natančnimi podajami, kontrolo nad žogo in agresivnostjo. V napadu smo nasprotnika stisnili na njegovo polovico in mu nismo pustili dihati. Kmalu smo pršlii do prvega in drugega zadetka in prevzeli nadzor nad tekmo. Na začetku drugega polčasa smo še enkrat zadeli in uspeli ohraniti rezultat do konca tekme ter zadržati niz uspešnih rezultatov. Rad bi pohvalil vse soigralce na odličnem prvem delu sezone in upam, da se bo tako nadeljevalo v prihodnjih tekmah," je po tekmi povedal dvakratni strelec Kenan Velić.

Ekipa Bravo Generali na razpredelnici zaseda odlično drugo mesto. Prvenstvo se bo nadaljevalo marca 2023.


MH
Foto: Rok Cizelj

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI