9.10.2022

FOTO: Bravo napolnil mrežo Olimpije

Igralci NK Bravo še nikoli niso zabili toliko zadetkov na eni tekmi v Prvi ligi Telemach. Na mestnem derbiju proti Olimpiji so slavili s 6:1. Martin Kramarič se je podpisal pod tri zadetke.

Prva liga Telemach, 12. krog:
NK BRAVO - NK OLIMPIJA 6:1 (2:0)
Svetlin 39., Kramarič 45., 49., 69., Kurtović 65., Nsana 70.; Jakšić 52. (ag)

"Ko Olimpija organizira napade je zelo široko postavljena in ponuja veliko prostora. V pripravi na tekmo smo se zato odločili za visok presing in taktično so se nam stvari poklopile. Seveda smo morali biti v tem elementu dobri in bili smo odlični. Igralci so odvzeli veliko žog, še pomembnejša pa je bila reakcija po osvojeni žogi. Pravilno so se vključevali ter z velikim številom prihajali v zadnjo tretjino, kjer so se tudi pravilno odločali v zaključnih situacijah. Zares so bili perfektni," je po tekmi razloge za visoko zmago ponudil Dejan Grabić.

"Vedeli smo, da 90 minut tako močnega pritiska ne bomo mogli izvajati. Zato smo imeli pripravljen tudi plan b, kjer bi v zadnji liniji igrali samo s tremi branilci, ampak sam rezultat nam je omogočil miren zaključek tekme. Današnja predstava nam daje potrditev našega načina dela. Če nam bo uspelo takšno igro držati v kontinuiteti na več tekmah, bomo v slovenski ligi tudi uspešni."


MH
Foto: Sportida.com

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI