9.6.2018

FOTO: NK Bravo končal Lj Open na 6. mestu

Ekipa NK Bravo je 11. turnir Ljubljana Open končala na 6. mestu. V boju za končno razvrstitev so se pomerili proti reprezentanci MNZ Ljubljana in po hitro prejetem prvem zadetku izgubili z 1:2. Tako so varovanci trenerja Mateja Škrbca po dobrem začetku, turnir končali na začelju.

SKUPINA A
NK Bravo  –  
Venezia FC 1:0 (0:0)
GNK Dinamo Zagreb  –  Venezia FC   0:2(0:0)
NK Bravo  –  GNK Dinamo Zagreb   0:3 (0:1)

Tekma za 5. mesto: NK Bravo  - MNZ Ljubljana 1:2 (1:2)

Po nastopih fantov selekcije U12 je trener Matej Škrbec povedal: ''Tekmo v skupinskem proti Dinamo Zagreb smo začeli zelo spodbudno. Hitro igro smo prestavili na njihovo polovico, vendar nam je malo zmanjkalo v zaključkih akcij. Žal smo v zadnji minuti 1. polčasa naredili neumnost in Dinamo je z 1-metrovko povedel z 1:0. Na začetku 2. polčasa smo bili še vedno na dovolj visokem nivoju, vendar smo hitro, po naši napaki, prejeli še drugi zadetek. Vse moči smo usmerili v napad, saj smo morali za boljšo končno uvrstitev zadeti. Ustvarili smo si še dve zreli priložnosti, a nismo uspeli zadeli. Iz naslednjega protinapada pa je Dinamo povišal prednost in tako se je tekma končala s 3:0.''

Tako je ekipa NK Bravo v skupini A osvojila 3. mesto in se z MNZ Ljubljana borila za končno 5. mesto na turnirju: ''Na tekmo proti ekipi MNZ Ljubljana smo vstopili z mešanimi občutki, saj smo bili blizu finala, na koncu pa smo se borili za 5. mesto. Nasprotna ekipa je hitro povedla z dvema zadetkoma. Šele po zaostanku z 0:2, so zaželi fantje dobro funkcionirati, a smo bili za gol prekratki in tako se je tekma končala z 1:2,'' je zadnjo tekmo turnirja za NK Bravo videl trener Škrbec.  

''Kakovost letošnjega turnirja Ljubljana Open je bila na zelo visokem nivoju. Na vseh tekmah smo morali pokazati vse kar znamo. Le na takšen način lahko parirajo tujim ekipa in samo maksimalno napredujejo. Na igrišču smo prav gotovo pustili srce in dali vse od sebe, zato smo bili vsako tekmo nagrajeni z močno podporo s tribun. Hvala vsem staršem in simpatizerjem Brava za bučno navijanje,'' se je za nesebično pomoč in podporo zahvalil Matej Škrbec.

Srečko Ferlež
Foto: Goran Sačer

SPONZORJI

BRAVO MALČKI, KUL NAVIJAČ, BRAVO NOGOMETNA IZKUŠNJA

SPONZORJI IN PODPORNIKI